Η Katie Holmes μας ξεγέλασε όλους!

Η Katie Holmes είναι απο τις ηθοποιούς που δεν πειραματίζεται με το χρώμα των μαλλιών της αλλά πειραματίζεται με το κούρεμά της. Την έχουμε δει με μακρύ και κοντό καρέ αλλά και με αφέλειες ωστόσο, η εμφάνισή της στο Met Gala μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση κυρίως με εξαιτίας του teasing που έκανε στο instagram…

 

Αυτή τη φωτογραφία ανέβασε στο instagram λίγες ώρες πριν το μεγάλο event γράφοντας πως ετοιμάζει τα μαλλιά της για το Met Gala. Βλέπετε ξεκάθαρα τον κομμωτή της που κρατάει ψαλίδι και τα μαλλιά της στο χέρι. Τι θα πιστεύατε; Πως κουρεύεται φυσικά. Κι εμείς το ίδιο νομίζαμε και περιμέναμε με ανυπομονησία να τη δούμε στο κόκκινο χαλί. Και την είδαμε.

katie holmes homepage image

 

Καλλονή, με την Zac Posen τουαλέτα της και με το κοντό καρέ της που είχε ΚΑΙ αφέλειες. Το μήκος ήταν τέλειο, της πήγαινε πολύ και το ξέραμε γιατί το είχε ξανακάνει, οι αφέλειες φιλαριστές, on trend και της πήγαιναν πολύ. Και αυτές τις έχει ξανακάνει. Όλα ήταν τέλεια. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΟΥΚΑ. Περούκα… Η Katie μας ξεγέλασε φορώντας μια περούκα κουρεμένη σε ένα στιλ που έχει ξανακάνει. We were not amused. Έκανε που έκανε το buzz στα social media, μπήκε που μπήκε στη διαδικασία, δεν θα μπορούσε πιστεύετε να κάνει κάτι λίγο πιο διαφορετικό; Εμείς έτσι πιστεύουμε.

Δείτε ακόμα:

It’s in the bag! Κρυφοκοιτάξαμε στην τσάντα της Μαρίας Κωνσταντάκη

Τα 4 beauty looks που δεν θα φύγουν ΠΟΤΕ από τη μόδα

Preview: Τα βερνίκια της Olivia Palermo είναι… όπως τα περιμέναμε

Δύο σαγηνευτικά λάδια για… Ideal Body όλο το καλοκαίρι!

Beauty Up! Η εβδομάδα συνεχίζεται με μια ακόμη beauty day στο The Mall Athens!

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα