H Lady Gaga εμφανίστηκε με φόρεμα έλληνα δημιουργού

Είναι γνωστή για τις εκκεντρικές της ενδυματολογικές επιλογές και για την εμφάνισή της στην Αθήνα δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο. Η Lady Gaga άλλαξε πολλά κοστούμια και περούκες αποζημιώνοντας τους θαυμαστές της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να την απολαύσουν, αλλά την προσοχή έκλεψε το σύνολο που η pop star φόρεσε βγαίνοντας από το ξενοδοχείο.

Πρόκειται για ένα λευκό φόρεμα με σε αρχαιοελληνικό στιλ, το οποίο σε συνδυασμό με το headpiece που φορούσε, την έκανε να μοιάζει με καρυάτιδα, αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος τόσο του δημιουργού όσο και της ίδιας της τραγουδίστριας. Το εν λόγω κομμάτι φέρει την υπογραφή του Σπυρίδωνα Τσαγκαράκη, που όπως έγινε γνωστό, επσκέφθηκε τη Lady Gaga στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και της παρέδωσε ο ίδιος όλα τα ρούχα που σχεδίασε αποκλειστικά για την ίδια.

Ο Σπυρίδων Τσαγκαράκης, μπορεί να μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, καθώς πολύ σπάνια δίνει συνεντεύξεις σε ελληνικά έντυπα, όμως διαπρέπει στο εξωτερικό καθώς έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του κόσμου. Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο σχεδιαστή και καλλιτέχνη, που αποτυπώνει στα έργα του το αρχαιοελληνικό πνεύμα και την αίγλη εκείνης της εποχής, μέσα από μια σύγχρονη οπτική. Δεν είναι τυχαίο ότι το CNN, τον αποκάλεσε σε παλιότερη παρουσίαση με τον τίτλο ο Νέος Φειδίας. 

Έχοντας λοιπόν ακούσει όλα αυτά για τον δημιουργό και φυσικά έχοντας θαυμάσει το έργο του, η Lady Gaga, αποφάσισε να φορέσει το εν λόγω φόρεμα, χαρίζοντας στο κοινό μία ακόμα μοναδική εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμα:

Lady Gaga: Δείτε τις πιο «κανονικές» εμφανίσεις της pop star

Βρήκαμε τη φούστα της Jessica Alba

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα