Βρήκαμε τη φούστα της Jessica Alba

H Jessica Alba μας αρέσει πολύ, όχι μόνο γιατί είναι όμορφη, πράγμα που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς, αλλά και γιατί είναι σχεδόν πάντα καλοντυμένη. Είτε λοιπόν τη δούμε σε καθημερινές τις εμφανίσεις, είτε σε πιο επίσημες, η ηθοποιός επιλέγει πάντα τα σωστά ρούχα με αποτέλεσμα να κερδίζει θετικά σχόλια.

Όπως όλες οι celebrities, έτσι και η Jessica Alba, μπορεί να φορούν ως επί το πλείστον ακριβά ρούχα με διάσημη υπογραφή, όμως συχνά τις βλέπουμε να επιλέγουν και κομμάτια που είναι προσιτά ακόμα και για όλους εμάς τους «κοινούς θνητούς». Αυτό άλλωστε είναι και το μυστικό για ένα τέλειο στιλ, να μπορεί κανείς να συνδυάσει designer με budget αντικείμενα και το αποτέλεσμα να δείχνει τέλειο. Έτσι αυτή τη φορά την προσοχή μας έκλεψε η φούστα σε γραμμή 1950s της ηθοποιού, η οποία όπως διαπιστώσαμε μετά από μια μικρή αναζήτηση ανήκει στην Η&Μ. Το κόστος της είναι μόλις 49.99 ευρώ και είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Συνδυάστε και εσείς μια full skirt με ίσια παπούτσια και denim, και δημιουργήστε το τέλειο casual και πολύ θηλυκό σύνολο.

Διαβάστε ακόμα:

Editor’s choice: Το laser cut βραχιόλι της εταιρείας Accessorize 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα