Video: Για να κάνετε αυτό το nail art θα γελάσετε με την καρδιά σας!

Όταν είδαμε το συγκεκριμένο tutorial από τον Nail Artist (και nail artist των celebrities) Τom Bachik στο επίσημο κανάλι της L’ Oreal Paris στο Youtube δεν μπορούμε να σας εξηγήσουμε το πόσο ξετρελαθήκαμε. Βλέπετε, το συγκεκριμένο nail art δε απαιτεί σταθερό χέρι ακι απίστευτες λεπτομέρειες. Το μόνο που χρειάζεται είναι fun διάθεση και καλή παρέα! Ναι, είναι το τέλειο nail art για να κάνετε με τις φίλες σας και να γελάσετε με την καρδιά σας στην πορεία. Γιατί;

Γιατί θα χρησιμοποιήσετε καλαμάκια για να φυσήξετε (ναι, να φυσήξετε) το βερνίκι επάνω στα νύχια σας και να δημιουργήσετε το παραπάνω τέλειο σχέδιο. Εμείς επιστρατεύσαμε βερνίκια, ασετόν και φυσικά καλαμάκια και ξεκινήσαμε τα πειράματα. Το αποτέλεσμα; Τέλειο και μάλιστα με την πρώτη.

kalamakia

Θα χρειαστείτε:

  • Μπεζ βερνίκι για βάση
  • Χρωματιστά βερνίκια της επιλογής σας
  • Μικρά καλαμάκια
  • Ασετόν και ένα παλιό πινέλο eyeliner

Προτείνουμε να το κάνετε σε έναν χώρο που δεν έχει έπιπλα που μπορεί να λερώσουν (η κουζίνα είναι τέλεια) ή να στρώσετε μια παλιά πετσέτα σε όλη την επιφάνεια που θα στήσετε τα εργαλεία σας για καλό και για κακό. Όχι, δεν είναι messy το μανικιούρ, η μέθοδος είναι τρομερά διασκεδαστική και μπορεί να σας βάλει στον πειρασμό για ζαβολιές! Α! Και σε περίπτωση που λερώσετε οτιδήποτε με βερνίκι, δείτε εδώ πως θα το καθαρίσετε.

Δείτε ακόμα:
Μία νέα σειρά σώματος, γλυκιά σαν μαρμελάδα

Summer fetish: Λάδια σώματος που μυρίζουν καλοκαίρι

Shopping report: Δείτε τις καλύτερες κρέμες σώματος για αφυδατωμένες επιδερμίδες

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα