Μία νέα σειρά σώματος, γλυκιά σαν μαρμελάδα

H Άνοιξη είναι σε πλήρη άνθιση και η ντελικάτη γλυκιά μυρωδιά του σμέουρου (raspberry) έφτασε στα καταστήματα The Body Shop. Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα, ότι η νέα, Περιορισμένης Κυκλοφορίας Early-Harvest Raspberry Bath & Body Collection είναι κοντά μας. Με τα πρώτα σημάδια της άνοιξης, αυτά τα σμέουρα (raspberries) συλλέγονται νωρίς προκειμένου να διατηρήσουν τα αντιοξειδωτικά τους στοιχεία. Ζουμερά, απολαυστικά και βαθιά ενυδατικά, τα προϊόντα προσφέρουν σμέουρα σε αφθονία και το μοναδικό Body Butter προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση. Η απόλαυση όμως δεν σταματά εκεί. Η σειρά αποτελείται και από Body Lotion, Body Scrub, Shower Gel και Eau de Toilette που θα σας βυθίσουν στη μεθυστική μυρωδιά των Raspberries και την Άνοιξη.

Γιατί έχουμε εθιστεί; Γιατί το απολαυστικό Body Scrub μοιάζει με μαρμελάδα και έχει μέσα του πραγματικά κουκούτσια. Γιατί το Body Lotion και το Body Butter είναι ό, τι πιο μεταξένιο έχουμε δοκιμάσει και γιατί το Eau de Toilette μας τυλίγει με απίστευτες μυρωδιές που διαρκούν όλη μέρα. Τι άλλο μπορεί να θέλουμε αυτή την Άνοιξη; Ίσως μόνο ένα ζευγάρι τακούνια και το πιο πλατύ χαμόγελό μας.

early harvest raspberry range the body shop coverΤο The Body Shop όμως μας δίνει ακόμα περισσότερους λόγους να χαμογελάμε. Βλέπετε, για το αγαπημένο μας brand, ομορφιά είναι πολλά περισσότερα από όμορφη επιδερμίδα. Στο UNESCO Sheka Forest Biosphere Reserve, οι «bee whisperers» (αυτοί που ψιθυρίζουν στις μέλισσες) από το συνεταιρισμό Beza Mar στην Αιθιοπία, συλλέγουν το μέλι από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες που η The Body Shop χρησιμοποιεί για να κάνει πιο γλυκό το Early-Harvest Raspberry Shower Gel. Η εμπορική συναλλαγή με το συνεταιρισμό Beza Mar βοηθά να ενδυναμωθεί η τοπική κουλτούρα μελισσοκομίας και προσφέρει στους μελισσοκόμους μία αξιόπιστη πηγή εισοδήματος. Το μέλι είναι μία από τις ελάχιστες μεθόδους εισοδήματος στο τροπικό δάσος και οι μελισσοκόμοι αναφέρουν ότι η πώληση μελιού τους έχει βοηθήσει να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, να αγοράσουν ζώα, να αγοράσουν τροφές, να πληρώσουν την υγειονομική τους περίθαλψη και να βελτιώσουν τα σπίτια τους. Μμμμμμ…. Bee-autiful!

Σπεύσατε στα καταστήματα The Body Shop άμεσα και γνωρίστε όλη τη σειρά από κοντά.

Δείτε ακόμα:
To Τhe Body Shop φέρνει το τέλος του Photoshop και μας δίνει συμβουλές για το τέλειο selfie
Η The Body Shop γιορτάζει τα Body Butters με μια σειρά έκπληξη
Βουτάμε στο μέλι παρέα με το The Body Shop και τη Miss Honeymania
Το InStyle έρχεται εντελώς δωρεάν στο iPad!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα