Fashion απορία: «Τι μπορώ να φορέσω στο Ejekt Festival και να είμαι στιλάτη;»

Η χώρα μας αποτελεί πλέον αποτελεί πλέον πόλο έλξης για  πολλά διάσημα μουσικά groups τα οποία έρχονται κάθε καλοκαίρι για να δώσουν συναυλίες και να τη δουν από κοντά. Φέτος το InStyle, το InStyle.gr και το InStyle iPad Edition ετοιμάζονται δυναμικά για το Ejekt Festival, το πολυαναμενόμενο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού και όπως καταλαβαίνετε όλοι εμείς εδώ είμαστε στον πυρετό της προετοιμασίας. Επειδή βέβαια η μόδα είναι το στοιχείο μας, αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο, είναι να είμαστε και εκεί σωστά και άνετα ντυμένες. Το ίδιο βέβαια θέλουμε και για όλες εσάς που θα έρθετε να απολαύσετε ζωντανή μουσική και μοναδικά happenings από το InStyle. Τι θα φορέσετε; Είναι απλό:

1. Φορέστε ένα αέρινο φόρεμα με boho διάθεση όπως η Alessandra Ambrosio. Αυτή είναι η ιδανική επιλογή, όποιος και αν είναι ο σωματότυπός σας, καθώς θα είστε άνετη και δεν θα ανησυχείτε για τυχόν ατέλειες που μπορεί να φαίνονται.

2. Φορέστε ένα σορτς με crop top και κιμονό. Ίσως αυτή να είναι η πιο up to date εμφάνιση για φέτος καθώς το κιμονό είναι το it-item της σεζόν. Επιπλέον, το βράδυ που η θερμοκρασία θα πέσει κάπως, εσείς δεν θα κρυώσετε και θα είστε πιο stylish από ποτέ.

3. Φορέστε μια skater φούστα με τοπ όπως η Diane Kruger. Αυτή είναι η πιο girly εκδοχή του festival friendly outfit και σας την προτείνουμε αν το δυνατό σας σημείο είναι τα πόδια σας. Θα είστε πολύ στιλάτες, απλώς πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, ότι η φούστα εγκυμονεί κινδύνους αν είστε έτοιμη για crown surfing και άλλες «συναυλιακές τρέλες».

4. Φορέστε φλοράλ παντελόνια, όπως αυτό της Dita von Teese. Το παντελόνι γενικά είναι το κομμάτι που βολεύει περισσότερο από οτιδήποτε όταν πάτε σε συναυλίες για πολλούς λόγους.  Παρέχει ελευθερία κινήσεων και σας προστατεύει από το κρύο αν πέσει η θερμοκρασία για παράδειγμα. Το φλοράλ από την άλλη θυμίζει παιδιά των λουλουδιών και Woodstock που ήταν η επιτομή του μουσικού φεστιβάλ, άρα μιλάμε για έναν τέλειο συνδυασμό.

5. Φορέστε total black με biker boots και δέρμα. Αν λατρεύετε τους rockers των 60′ ς και το grunge των 90′ ς δεν τίθεται θέμα συζήτησης, αυτό είναι το δικό σας outfit. Άλλωστε σας έχουμε εξηγήσει πως θα φορέσετε σωστά το δέρμα όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει.

6. Φορέστε jeans. Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας το αγαπημένο μας casual υλικό. Όπως και να το φορέσετε δεν έχει σημασία. Είτε είναι φόρεμα, είτε παντελόνι ή ακόμα και μια ολόσωμη φόρμα από demin θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση του τι να φορέσετε αφού είναι ένα κομμάτι που όλοι έχουμε στη ντουλάπα μας.

Σας περιμένουμε όλους στο Ejekt Festival για να μας δείξετε τις ενδυματολογικές σας επιλογές αλλά και να απολαύσουμε όλοι μαζί τα αγαπημένα μας συγκροτήματα.

Διαβάστε ακόμα:

Το InStyle Greece στο Ejekt Festival

Update: Ενημερωθείτε για τα τελευταία εισιτήρια του πολυαναμενόμενου Ejekt Festival

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα