Fashion απορία: «Πώς μπορώ να φορέσω το δέρμα όταν η θερμοκρασία αρχίσει να ανεβάινει;»

Ήδη ο καιρός φτιάχνει και η θερμοκρασία ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά. Αυτόν τον χειμώνα που πέρασε -αλλά και τον προηγούμενο- το δέρμα ήταν μια από τις επικρατέστερες τάσεις και το είδαμε τόσο σε ρούχα όσο και αξεσουάρ περισσότερο από κάθε άλλη σεζόν στο παρελθόν.

Ποιος είπε ότι μόλις μπει για τα καλά η άνοιξη και στη συνέχεια το καλοκαίρι πρέπει να κρύψετε στη ντουλάπα τα αγαπημένα σας δερμάτινα κομμάτια; Εμείς σας δίνουμε μερικά tips για να τα φορέσετε για μερικούς μήνες ακόμα.

1. Φορέστε μια δερμάτινη φούστα με γυμνά πόδια και sneakers. Αυτή η φούστα που σας έβγαλε τόσες φορές από τη δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μπορεί τώρα να συνδυαστεί άψογα με ένα λευκό t-shirt και να δημιουργήσει ένα άνετο και πολύ στυλάτο καθημερινό σύνολο.

2. Φορέστε ένα δερμάτινο σορτς. Ακριβώς το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με αυτό το κομμάτι. Εναλλακτικά μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα denim πουκάμισο και το outfit θα είναι εξίσου καλόγουστο. Μην ξεχνάτε ότι ο συνδυασμός του denim με το δέρμα είναι ένας από τους καλύτερους.

3. Φορέστε ένα δερμάτινο τοπ. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μπορείτε να φορέσετε ένα κοντομάνικο ή αμάνικο τοπ από δέρμα και να το συνδυάσετε με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Να είστε σίγουρη πως θα γίνει το αγαπημένο σας ανοιξιάτικο κομμάτι.

4. Φορέστε ένα δερμάτινο παντελόνι σε loose γραμμή με ίσια σανδάλια. Ακόμα ένα σύνολο που ενδείκνυται για τις πιο ζεστές μέρες της άνοιξης. Συνδυάστε με ένα απλό τοπ και είστε έτοιμη για βόλτα ή ακόμα και για το γραφείο.

5. Φορέστε ένα περφορέ ρούχο από δέρμα. Ακόμα μια πολύ chic επιλογή, ειδικά αν οι τρύπες δημιουργούν κάποιο ξεχωριστό σχέδιο. Αποφύγετε όμως να φορέσετε δερμάτινες μπότες ή μποτάκια με τρύπες.

Μην ξεχνάτε πως το ελληνικό καλοκαίρι είναι συνήθως πολύ ζεστό, οπότε όσο και αν τα αγαπάτε για ένα διάστημα θα αναγκαστείτε να αποχωρηστείτε τα αγαπημένα σας δερμάτινα κομμάτια, και συγκεκριμένα όταν η θερμοκρασία αρχίσει να χτυπάει κόκκινο. Τον υπόλοιπο καιρό όμως μπορείτε να τα φορέσετε άφοβα!

Διαβάστε επίσης: Fashion απορία: «Μπορώ να φορέσω ολόσωμη φόρμα όποιον σωματότυπο και αν διαθέτω;»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα