Το InStyle Greece στο Ejekt Festival

Το EJEKT Festival φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Στο διάστημα αυτό, πέρασαν από την σκηνή του ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής και καθιερώθηκε στην συνείδηση του συναυλιακού κοινού της χώρας ως ο απόλυτος καλοκαιρινός μουσικός προορισμός.

Η επετειακή φετινή εκδοχή του φεστιβάλ, που θα γίνει και πάλι στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο στις 25 Ιουνίου, περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα που εμφανίστηκαν και στο παρελθόν στη σκηνή του, αλλά και σημαντικούς καλλιτέχνες που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην χώρα μας!  Ανάμεσά τους είναι οι Kasabian, ένα από τα πιο εντυπωσιακά συγκροτήματα που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα, οι Darkside, που κέρδισαν για πάντα τις καρδιές των οπαδών της σύγχρονης μουσικής (χορευτικής και μη) με το έξοχο άλμπουμ Space Is Only Noise, τον σούπερ-σταρ της Βερολινέζικης χορευτικής σκηνής Paul Kalkbrenner καθώς και τους White Lies και τους Editors, δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της alternative rock, που θα βρεθούν και πάλι στη σκηνή του μεγαλύτερου μουσικού πάρτι της χρονιάς της χώρας

Το InStyle, το InStyle.gr και το InStyle iPad Edition θα είναι χορηγοί επικοινωνίας και θα διοργανώσουν μαζί διάφορα events στον χώρο του φεστιβάλ που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ακόμα αλλά επιφυλασσόμαστε να σας γνωστοποιήσουμε στο προσεχές μέλλον. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας (τα μόνα που έχουν απομείνει είναι στην τιμή των 37 ευρώ) στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου και SevenSpots.

Διαβάστε ακόμα:

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ο «Φιλοκτήτης» του Σοφοκλή στην Επίδαυρο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών

Ένα φιλανθρωπικό gala διαφορετικό από τα άλλα, στο φεστιβάλ των Καννών

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα