Ελλάδα Σ’ αγαπώ: Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες του look της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Κάθε Πέμπτη εδώ και λίγο καιρό, έχουμε μια νέα συνήθεια που λέγεται «Ελλάδα Σ’αγαπώ». Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο Mega, το οποίο παρουσιάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τη βοήθεια των Σωτήρη Καλυβάτση και Σάββα Πούμπουρα, η οποία έχει στόχο να μας μάθει λίγο καλύτερα τη χώρα μας, μέσα από ένα αστείο παιχνίδι.

ntoretta papadimitriou ellada s'agapo

Η Ντορέττα, σε ρόλο παρουσιάστριας είναι κάθε φορά και πιο όμορφη, όχι μόνο γιατί «το έχει» από τη φύση της, αλλά και γιατί συνεργάζεται με τους πιο ταλαντούχους επαγγελματίες που τη βοηθούν να δημιουργεί τέλεια looks. Έτσι και απόψε την είδαμε με πολύ stylish σύνολο με ανδρόγυνη διάθεση. Επέλεξε λοιπόν ένα vest top σε έντονο κίτρινο χρώμα, το οποίο συνδύασε με μαύρη, ψηλόμεση παντελόνα σε γραμμή καμπάνα με την υπογραφή του σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro και έδωσε μια πιο glam διάθεση στο αποτέλεσμα με χρυσά σκουλαρίκια Vourakis. Ο Σπύρος Σαμοΐλης χτένισε τα μαλλιά της σε μία αυστηρή αλογοουρά και η Έλσα Πρωτοψάλτη τόνισε τα μάτια της με ένα διακριτικό smokey.

Διαβάστε ακόμα:

Marc Jacobs Resort 2016: Η πιο chic συλλογή της σεζόν

Η Calzedonia διοργανώνει τα πιο μεγάλα beach parties και είστε όλοι προσκεκλημένοι

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα