Το τέλειο tip για να κάνετε σωστά τη χωρίστρα σας στο πλάι

Η χωρίστρα στο πλάι δεν είναι επιστήμη ούτε χρειάζεται ειδικές γνώσεις. Απλά γυρίζετε τα μαλλιά σας στο πλάι και αυτό είναι όλο… ή μήπως όχι; Είναι όντως πολύ απλό αλλά η τοποθέτηση της χωρίστρας μπορεί να μετατρέψει το look από καλό σε τέλειο. Πως θα καταλάβετε που ακριβώς πρέπει να την κάνετε; Απλά δημιουργήστε μια νοητή γραμμή που ξεκινά λίγο πριν το τόξο του φρυδιού σας και τελειώνει στη γραμμή των μαλλιών σας. Να δείτε…

Αυτό είναι το σωστό σημείο για να την τοποθετήσετε! Οτιδήποτε πιο κάτω από αυτό είναι υπερβολικό και οτιδήποτε πιο πριν από αυτό δεν είναι ιδανικό (αλλά ούτε και λάθος). Τι γίνεται αν τα φρύδια σας είναι στρογγυλά ή η γωνία πολύ στο πλάι; Αφενός πρέπει να επαναπροσδιορίσετε το σχήμα τους και αφετέρου μπορείτε να έχετε σαν οδηγό το μάτι σας, την ίριδα πιο συγκεκριμένα. Εκεί που τελειώνει η ίριδά σας πρέπει να πέφτει η γωνία του φρυδιού σας και κατά συνέπεια η χωρίστρα σας.

Δείτε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Το πιο stylish άρωμα από τον Marc Jacobs είναι εδώ

Η Nivea εξήγησε με τον πιο τέλειο τρόπο στα παιδιά τη σημασία του αντηλιακού

Έχετε σκεφτεί πως θα ήσασταν με απόλυτα συμμετρικό πρόσωπο; Εμείς το δοκιμάσαμε

Video: Σας δείχνουμε πώς να δέσετε το μαντήλι στα μαλλιά σε λιγότερο από 1 λεπτό!

Τα πιο όμορφα λιλά βερνίκια γιατί… γιατί όχι;