Έχετε σκεφτεί πως θα ήσασταν με απόλυτα συμμετρικό πρόσωπο; Εμείς το δοκιμάσαμε

Τα πρόσωπά μας δεν είναι συμμετρικά. Η μια πλευρά μας διαφέρει από την άλλη και μάλιστα σε αρκετά μεγάλο βαθμό ανάλογα με τη φυσιολογία μας. Ωστόσο, η γενικότερη αντίληψη είναι πως τα συμμετρικά πρόσωπα είναι πιο όμορφα… Ο φωτογράφος Αlex John Beck αποφάσισε να τραβήξει μια σειρά πορτρέτων με στόχο να δημιουργήσει στο photoshop το τέλεια συμμετρικό πρόσωπο κολλώντας την ίδια πλευρά ενός προσώπου προκειμένου να δημιουργήσει ένα νέο, απόλυτα συμμετρικό. Το αποτέλεσμα…

prosopo 3

…απείχε πολύ από το τέλειο όπως βλέπετε πιο πάνω και παρακάτω.

prosopo 2

Κάποια πορτρέτα είναι ομορφότερα από άλλα ενώ μερικά είναι απλά σοκαριστικά αφού μοιάζουν με διαφορετικούς ανθρώπους. Η beauty editor μας έπρεπε να το δοκιμάσει κι έτσι επιστράτευσε την κάμερα του δικού μας Στέφανου Παπαδόπουλου για το task.

chris

Το αποτέλεσμα δεν την έκανε χαρούμενη. Η αριστερή πλευρά της μοιάζει με αγόρι ενώ η αριστερή με κάτι που μπορεί να έχετε δει στην ταινία Splice. Περιττό να σας πούμε πως κανείς άλλος δεν το τόλμησε στο γραφείο και η Χριστίνα μας αγάπησε λίγο περισσότερο το ασύμμετρο αλλά τουλάχιστον νορμάλ πρόσωπό της.

Δείτε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

6 πράγματα που ίσως δεν ξέρατε για τον ιδρώτα…

#Beauty tips: Πως θα μετατρέψετε το πρωινό σας μακιγιάζ, σε ελκυστικό βραδινό

Έχουμε τον πιο εύκολο τρόπο για να καταλάβετε αν σας πηγαίνει το καρέ

#EthnicNails: Τα πιο όμορφα ethnic nail art από το instagram

Σταματήστε ό, τι κάνετε: Η πιο neon συλλογή της Essie είναι εδώ!

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα