Marc Jacobs Resort 2016: Η πιο chic συλλογή της σεζόν

Πριν από λίγο καιρό ανακοινώθηκε ότι το brand Marc by Marc Jacobs δε θα υπάρχει πια. Η εξήγηση που έδωσε ο πολύ γνωστός δημιουργός γι’ αυτό το γεγονός ήταν ότι ήθελε η ομάδα του να αφοσιωθεί απερίσπαστη σε ένα και μόνο label, μιας και όπως συμπλήρωσε η οικονομική σειρά με τα υπόλοιπα ρούχα δεν είχαν ιδιαίτερες διαφορές στο στιλ και την αισθητική.

Έτσι τώρα παρουσιάστηκε η πρώτη συλλογή μετά από αυτή του την απόφαση η οποία είναι η Resort 2016. Κεντήματα με πολύτιμα διακοσμητικά στοιχεία, βραδινά φορέματα στην πιο μοντέρνα και αποδομημένη μορφή τους, ladylike ταγέρ και απίστευτα chic tailored παντελόνια ήταν μερικά από τα στοιχεία που αποτελούσαν την εν λόγω συλλογή και τα περισσότερα συνδυάστηκαν με τα αγαπημένα αξεσουάρ του γυναικείου κοινού, που είναι οι δερμάτινες τσάντες.

Από όλα όσα είδαμε, σίγουρα ξεχωρίσαμε τα prints που προετοιμάζουν για την έλευση της άνοιξης στην κατά τα άλλα σκουρόχρωμη συλλογή, αλλά σίγουρα την παράσταση έκλεψαν τα πάσης φύσης κεντήματα, από τις broderie anglaise, είτε σε λεπτομέρεια, είτε σε ολόκληρα σύνολα, μέχρι της St. Gallen δαντέλα, που ήταν όλα διακοσμημένα με λαμπερές -κυριολεκτικά- πέτρες ή είχαν τελείωμα με μεταλλιζέ κλωστή.

Τέλος, μιας και οι Resort συλλογές έχουν φτιαχτεί για τη μετάβαση από τον χειμώνα στην άνοιξη και το καλοκαίρι, δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα πουλόβερ, οι ζακέτες, αλλά και τα ψηλοτάκουνα, σε διάφορες αποχρώσεις μποτάκια, ενώ λατρέψαμε τα μυτερά, ίσια Mary Janes, που κάτι μας λέει πως θα γίνουν best seller του Οίκου.

Δείτε το video που ανέβασε ο Marc Jacobs στο Instagram από το finale του show.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα