Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό show της H&M στο Παρίσι

Τα σπορ και ο φουτουρισμός ήταν τα θέματα της χθεσινοβραδινής επίδειξης της H&M Studio για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015 που πραγματοποιήθηκε στο Grand Palais στο Παρίσι. Τα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των Kendall Jenner, Gigi Hadid και Edie Campbell, φόρεσαν κομμάτια από την βασική συλλογή της Η&Μ για τη σεζόν, η οποία συνδύαζε λειτουργικά κομμάτια με θηλυκές λεπτομέρειες σε ντύσιμο με στρώσεις.

600x600 homepage image, fashion show, paris fashion week, h&m, runway

Το σόου που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σεληνιακό τοπίο στο εσωτερικό του Grand Palais, άνοιξε το είδωλο του στιλ και μουσική παραγωγός Caroline de Maigret, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα ως η πρώτη γυναίκα στο φεγγάρι. Κατόπιν μπήκε σε μια διαστημική κάψουλα και ξεκίνησε το ζωντανό της πρόγραμμα ως DJ, που σηματοδότησε την έναρξη της επίδειξης.

600x600 homepage image, fashion show, paris fashion week, h&m, caroline de maigret, jeanne damas, solance knowles

Front row είδαμε τις Solange Knowles, Audrey Tautou, Karolina Kurkova και Noomi Rapace οι οποίες δήλωσαν «Αυτή ήταν η αγαπημένη μου συλλογή H&M Studio μέχρι τώρα. Αγάπησα τα πάντα στην επίδειξη της H&M Studio. Υπάρχει ένα πράσινο ζιβάγκο και ένα παντελόνι τα οποία θέλω να πάρω στα χέρια μου αυτή τη στιγμή», είπε η Solange Knowles. «Η H&M είναι καταπληκτική μάρκα. Κάθε μοντέρνο κορίτσι, κάθε μοντέλο, όλοι φοράνε H&M», είπε η Karolina Kurkova.

600x600 fashion show, paris fashion week, h&m, anna dello russo, audrey tautou, kurkova

Μπουφάν και παλτό με φερμουάρ και στενά παντελόνια έδωσαν μια σπορτίφ αίσθηση στην πασαρέλα των H&M Studio για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015, με φουτουριστικό γυαλιστερό lurex στα πλεκτά και τα φορέματα, καθώς και με λειτουργικά κομμάτια όπως άνορακ με κουκούλα και ολόσωμες φόρμες με φερμουάρ μπροστά.

600x600 fashion show, paris fashion week, h&m, runway

Η Η&Μ Studio Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015 είναι μια limited-edition συλλογή με τα βασικά κομμάτια της Η&Μ για τη σεζόν. Η συλλογή θα διατίθεται σε 200 καταστήματα καθώς και στο διαδίκτυο από τις 10 Σεπτεμβρίου. Δείτε στη συνέχεια το show.

Διαβάστε ακόμα:

Intimissimi Active Collection: Βρήκαμε τα καλύτερα εσώρουχα για όλες εσάς που ασχολείστε με τον αθλητισμό

Cinderella Premiere: Δείτε τι φόρεσαν οι celebrities που βρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα