Intimissimi Active Collection: Βρήκαμε τα καλύτερα εσώρουχα για όλες εσάς που ασχολείστε με τον αθλητισμό

Είστε κι εσείς από εκείνες τις γυναίκες που προσπαθείτε να βρείτε κάποιο πρόβλημα- δικαιολογία για να μην γυμναστείτε; Για παράδειγμα, «δεν έχω το σωστό κολάν/ παπούτσια/ εσώρουχα, άρα δεν μπορώ να ξεκινήσω γυμναστήριο». Γνωρίζουμε πολύ καλά την κατάσταση, σα να την έχουμε βιώσει και επειδή ακριβώς την έχουμε περάσει, μπορούμε να την χειριστούμε.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάθε δραστηριότητα απαιτεί το σωστό εσώρουχο. Σήμερα όμως θα σβήσουμε ένα από τα προβλήματά σας, φέρνοντάς σας πιο κοντά στην αθλητική ζωή. Επιπλέον θα δείξουμε και σε όλες εκείνες τις συνειδητοποιημένες sportswomen τα καταλληλότερα εσώρουχα και τα καλύτερα από θέμα στιλ και ποιότητας.

Η Intimissimi ανταποκρίνεται τώρα σε αυτή την ανάγκη με την Active Collection και παρουσιάζει κομμάτια που ξεχωρίζουν τόσο για το πρακτικό τους ύφος όσο και για το ντιζάιν τους, φτιαγμένα για τη γυναίκα που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση. Αυτός ο συνδυασμός ομορφιάς και wellness βασίζεται σε υφές που έχουν σχεδιαστεί για συγκεκριμένες δραστηριότητες και κυκλοφορούν σε black & white. Σουτιέν με διαμορφωμένο σχήμα ή με φερμουάρ, stylish και άνετα, συνδυάζονται με χαμηλόμεσα σλιπ ή σε στυλ boxer χαρίζοντας μία θηλυκή διάσταση χάρη στα ενθέματα με εφέ πλέξης και τα contrast τελειώματα.

Διαβάστε ακόμα:

Denim Event: Η Tezenis σας δίνει την ευκαιρία να φτιάξετε το δικό σας μοναδικό denim item

Sunglasses Revival: Δείτε πρώτοι το ανανεωμένο εμβληματικό μοντέλο της Carrera

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα