Sunglasses Revival: Δείτε πρώτοι το ανανεωμένο εμβληματικό μοντέλο της Carrera

Το brand Carrera γράφει και πάλι την ιστορία του, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της εποχής, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν, παρουσιάζοντας ένα εμβληματικό μοντέλο σε νέες αναλογίες, τέλεια εφαρμογή και σύγχρονη διάθεση.

Ξεκινώντας την ιστορία του από το 1979, το brand Carrera έχει καταφέρει να αφήσει το δικό του στίγμα στη βιομηχανία της μόδας. Φέτος επιστρέφει δυναμικά για να παρουσιάσει το εμβληματικό μοντέλο του, μετά από μια εκτενή διαδικασία «ανανέωσης», με καινούργιες, απόλυτα ισορροπημένες αναλογίες και βελτιωμένη, άνετη εφαρμογή. Το μπροστινό τους μέρος είναι ελαφρώς μικρότερο, το προφίλ τους πιο λείο και ο σχεδιασμός τους ελαφρύτερος, χάρη στην επανασχεδιασμένη διπλή γέφυρα και τις ισορροπημένες αναλογίες.

Αναλυτικότερα, το μοντέλο New Champion Carrera παραμένει ξεχωριστό αλλά ευκολοφόρετο, σε απόλυτη συμφωνία με το σύγχρονο στιλ. Το υλικό τους παραμένει απαράλλακτο. Τα νέα γυαλιά είναι κατασκευασμένα από Optyl, ένα υλικό που αποτελεί πατέντα της Safilo και προσδίδει πλήθος πλεονεκτημάτων, όπως η ελαφριά αίσθηση, η κλιματική προσαρμογή, η ικανότητα μνήμης της φόρμας, καθώς και η φωτεινότητα και η αντοχή. Η πρόσοψη από Optyl έχει συνδυαστεί τέλεια με τους ατσάλινους βραχίονες, χαρίζοντας σπορ εμφάνιση και έντονη προσωπικότητα στα γυαλιά. Οι χρωματισμοί και τα φινιρίσματα επίσης τείνουν προς μια πιο φυσική εμφάνιση (καφέ, χάλκινο και μαύρο, με καθρέπτες φακούς στους ίδιους τόνους).

Διαβάστε ακόμα:

Style awards: Πού πήγαν χθες βράδυ όλες οι fashionistas του εξωτερικού;

Best Products Battle: Συγκρίναμε 10 βασικά προϊόντα περιποίησης

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα