Best Products Battle: Συγκρίναμε 10 βασικά προϊόντα περιποίησης

 

Συγκρίναμε 10 προϊόντα στις παρακάτω κατηγορίες: κολλαγόνο, αδυνάτισμα, αντιγήρανση, βαθιά αναδόμηση. Μάθετε ποιο είναι το καλύτερο προϊόν και αγοράστε το από το Vivapharmacy.gr.
Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο μπορείτε να βρείτε εκπτώσεις έως -50% σε όλα τα μεγάλα brands. Προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ όλες τις επιστροφές και ΔΩΡΕΑΝ όλα τα μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 29€. Μας αρέσει πολύ, καθώς προσφέρει -3€ στη πρώτη παραγγελία αν εγγραφτείτε στο newsletter, οπότε μην το καθυστερείτε άλλο.

1. Κολλαγόνο

Vivapharmacy.gr-collagen

Beautin Collagen
Tο Beautin Collagen αποτελεί ένα σύμπλεγμα ομορφιάς σε συμπλήρωμα διατροφής με υδρολυμένο κολλαγόνο, ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες A, B Complex, C και ψευδάργυρο, το οποίο παρέχει σημαντικά οφέλη στον οργανισμό! Ενδυναμώστε τα μαλλιά/νύχια & καταπολεμείστε τις ελεύθερες ρίζες.

 

Collagen Cynergy
Το Collagen Cynergy περιέχει αποκλειστικά πατενταρισμένο υδρολυμένο κολλαγόνο ιχθύος, σε μορφή πεπτιδίου και επιτρέπει για πρώτη φορά στον ανθρώπινο οργανισμό, να απορροφήσει φυσικό κολλαγόνο σε ασφαλή και βιοδιαθέσιμη μορφή.

Αυτή η μοναδική ιδιότητα του κολλαγόνου έχει επιβεβαιωθεί μέσω στοματικής δοκιμαστικής χορήγησης όπου το 95% απορροφήθηκε μέσα στο πρώτο 12ωρο και παρέμεινε στον οργανισμό για 96 ώρες.

Εμείς επιλέγουμε το πρωτοποριακό Collagen Cynergy, γιατί είναι το πρώτο μακράς διάρκειας κολλαγόνο.

 

2. Αδυνάτισμα

Vivapharmacy.gr-lose weight

XLS MEDICAL
Οι έρευνες έχουν δείξει πως το XLS-Medical Fat Binder μπορεί να μειώσει την απορρόφηση του διατροφικού λίπους έως 27% και το μεταβολικό σύνδρομο έως 39% μέσα σε 42 ημέρες. Το XLS-Medical Fat Binder μπορεί να βοηθήσει στην μείωση της κακής χοληστερίνης.

Somatoline Cosmetics

To Somatoline Cosmetics περιέχει το αποκλειστικό BioslimAgecomplex™, ένα ενεργό καλλυντικό σύμπλεγμα πλούσιο σε πεπτίδια και αμινοξέα, το οποίο συνδυάζει 3 ειδικές δράσεις που επιτρέπουν μια στοχευμένη αποτελεσματικότητα κατά του τοπικού πάχους:

Διευκολύνει τη μείωση του συσσωρευμένου “επίμονου” λίπους στην περιοχή της περιφέρειας και των γοφών, καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας χάρη στην υψηλή συγκέντρωση ενεργών αντιοξειδωτικών συστατικών & θρέφει εντατικά επιτρέποντας στην επιδερμίδα να παραμείνει λεία και μεταξένια.

Η επιλογή μας είναι το διάσημο xls medical, με τα θαυματουργά του αποτελέσματα.

 

3. Αντιγήρανση: κρέμα νυχτας

 

Vivapharmacy.gr-night cream

Avene Serenage Night Cream
H Avene Serenage Night Cream αποτελεί ενα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, με βάση τις ανάγκες του ώριμου δέρματος που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του χάρη στις συνθέσεις των προϊόντων που είναι διακριτικά αρωματισμένες και χωρίς paraben. Προσφέρει ξανά στο δέρμα σας τη χαμένη πυκνότητα και την άνεσή του. Το δέρμα ξαναζωντανεύει και είναι πιο σφικτό.

Vichy Neovadiol

Τα Εργαστήρια Vichy δημιούργησαν την Τεχνολογία Αναδόμησης των Ιστών, η οποία διεγείρει τους αυξητικούς παράγοντες για αναδόμηση των στιβάδων της επιδερμίδας σε 10 ημέρες. Τα ζυγωματικά ανορθώνονται, η χαλάρωση στο λαιμό μειώνεται και το περίγραμμα του προσώπου αναπλάθεται. Εμπλουτισμένη με Phytodoline, φυτικό εκχύλισμα που αποσυμφορεί τους ιστούς της επιδερμίδας και επαναφέρει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Η επιδερμίδα δείχνει πιο ξεκούραστη το επόμενο κιόλας πρωί.

Ήταν πολύ δύσκολη η επιλογή, ωστόσο η κρέμα της avene ξεχωρίζει με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα που προσφέρει.

 

4. Αντιγηρανση: ορος

Vivapharmacy.gr-serum

Neovadiol Magistral Elixir

Το Neovadiol Magistral Elixir είναι ένα εξαιρετικό σύμπλοκο 3 φυτικών ελαίων, πλούσιων σεΩμέγα λιπαρά οξέα (Ω 6-9), και γ-ορυζανόλη, ικανών να αναπληρώσουν τα λιπίδια της επιδερμίδας. Λειαίνει και γεμίζει την επιδερμίδα, επαναφέρει τη λάμψη και χαρίζει άνεση. Η δύναμη ενός ελαίου αναδόμησης. Επανόρθωση της επιδερμίδας σε 1 ώρα.

Αvene Serenage Serum
Η Αvene Serenage serum είναι πλούσιο σε Κλάσματα Υαλουρονικού Οξέος (H.A.F.), προσφέρει πυκνότητα στους ιστούς στήριξης του δέρματος. Θρέφει το δέρμα σας σε συνεχή βάση επιταχύνοντας τη σύνθεση των λιπιδίων χάρη στη Γλυκολεόλη.

Αγαπημένα προϊόντα και τα 2! Και τα 2 έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα, αφήνουμε την επιλογή σε εσάς.

 

5. Βαθιάς αναδόμησης

Vivapharmacy.gr-repare cream
Vichy Neovadiol
Ανασχηματίστε το περίγραμμα των χειλιών και ανορθώστε το βλέμμα σας, με την Vichy Neovadiol. Η υποαλλεργική του σύνθεση έχει δοκιμαστεί υπό δερματολογικό και οφθαλμολογικό έλεγχο. Περιέχει καταπραϋντικό και τονωτικό Ιαματικό Νερό της Vichy. Χωρίς άρωμα. ΧΩΡΙΣ PARABEN. Το εργονομικό σχήμα του απλικατέρ προσαρμόζεται με ακρίβεια στο περίγραμμα των χειλιών και του ματιού για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή.

Elicina

Η Elicina XT μειώνει και απαλύνει τις ρυτίδες, τις γραμμές έκφρασης και καθυστερεί τα σημάδια γήρανσης λόγω του συνδυασμού των εκχυλισμάτων που περιέχονται. Αναγεννάται και αναζωογονείται το δέρμα, καθυστερεί επίσης τη διαδικασία γήρανσής του, επειδή τα συνδυασμένα εκχυλίσματα του παράγουν μια φυσική απολέπιση και διέγερση της παραγωγής του κολλαγόνου.

Επιλέγουμε την κρέμα Elicina, καθώς αποτελεί την No 1 επιλογή για ανάπλαση του δέρματος.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα