Δείτε τη Rosie Huntington-Whiteley στην ξεχωριστή καμπάνια του σχεδιαστή Prabal Gurung

Prabal Gurung είναι ένας ανερχόμενος σχεδιαστής μόδας, με μία λίστα από διάσημες πελάτισσες που συνεχώς μεγαλώνει. Η γυναίκα που τον ανέδειξε αρχικά ήταν η Michelle Obama ενώ σταδιακά το ταλέντο του τράβηξε την προσοχή πολλών celebrities με αποτέλεσμα να γίνεται όλο και πιο αναγνωρίσιμος.

Η καμπάνια του για το φθινόπωρο του 2014 είδε το φως της δημοσιότητας πριν από μερικές μέρες και πραγματικά μας άφησε άφωνους. Πρόκειται για μία σειρά από εικόνες στις οποίες πρωταγωνιστεί η Rosie Huntington-Whiteley και ποζάρει σε ένα πραγματικά σουρεαλιστικό σκηνικό που θα μπορούσε να είναι μία σκηνή από το τέλος του κόσμου.

Μάλιστα όπως ενημερωθήκαμε το εντυπωσιακό σκηνικό δεν είναι αποτέλεσμα photoshop αλλά σκληρής δουλειάς του Gerard Santos ο οποίος έφτιαξε αυτά τα βουνά που απεικονίζονται και έρχονται σε πλήρη σύγκρουση με το αγγελικό πρόσωπο της Whiteley.

Αυτός που ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια της καμπάνιας ήταν ο Chris Simmonds ο οποίος συνεργάστηκε με τον φωτογράφο Chris Simmonds. Το styling ανέλαβε η Elin Svahn και πραγματικά το αποτέλεσμα δίνει μια τελείως άλλη διάσταση στον όρο διαφήμιση μόδας.

Διαβάστε ακόμα:

Τι φοράμε σήμερα στο InStyle;

Fashion απορία: «Πώς μπορώ να φορέσω το καπέλο μέσα στην πόλη;»

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα