Fashion απορία: «Πώς μπορώ να φορέσω το καπέλο μέσα στην πόλη;»

Είναι καλοκαίρι και πρέπει πάση θυσία να προστατεύουμε το πρόσωπό μας από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου. Το καπέλο είναι ένα αξεσουάρ που εκτός από την προστασία προσφέρει άμεσα και extra πόντους στυλ, δυστυχώς όμως λίγες τολμούν και ακόμα λιγότερες καταφέρνουν να το εντάξουν με επιτυχία στα looks τους. Κι όμως δεν είναι τόσο δύσκολο. Αν αποφασίσετε  να ακολουθήσετε τη συμβουλή μας και να αρχίσετε να φοράτε αυτό το αξεσουάρ και στην καθημερινή σας ζωή, ιδού κάποιοι τρόποι:

1. Φορέστε ένα αέρινο φόρεμα, όπως ακριβώς έκανε και η Miranda Kerr. To σύνολο είναι καλοκαιρινό και δροσερό, οπότε να είστε σίγουρη πως στο ζεστό ελληνικό καλοκαίρι, θα το λατρέψετε.

2. Φορέστε ένα κλασικό κοστούμι -χειμώνα ή καλοκαίρι- και ολοκληρώστε με panama hat. Το αποτέλεσμα θα είναι απίστευτα chic και ιδανικό για να πάτε στο γραφείο ή σε επαγγελματικό ραντεβού.

3. Η Jessica Alba με τη σειρά της, προτείνει ακόμα μια casual λύση, φορώντας ολόσωμη φόρμα, σανδάλια και λεπτή ζακέτα με το καπέλο της. Αντιγράψτε αυτό το σύνολο, επιλέγοντας εναλλακτικά εσπαντρίγες ή ακόμα και πλατφόρμες αν προτιμάτε τα ψηλά παπούτσια.

4. Αν το σορτς είναι ένα από τα αγαπημένα σας κομμάτια, φορέστε το με μια αέρινη τουνίκ και σανδάλια, και συνδυάστε το outfit με ένα καπέλο. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το σορτς σας με ένα basic t-shirt και sneakers επιλέγοντας ένα καπέλο τύπου jockey. Αυτό το look είναι ιδανικό ειδικά αν πρόκειται να ταξιδέψετε.

5. Φορέστε παντελόνι-καμπάνα όπως η Rachel Zoe, και από πάνω επιλέξτε ένα μακρύ σακάκι ή μια πουκαμίσα. Αυτό είναι ακόμα ένα σύνολο που μπορείτε να φορέσετε και στο γραφείο, ενώ μπορείτε να φορέσετε και μια αέρινη πουκαμίσα αντί για σακάκι δημιουργώντας ένα boho chic σύνολο.

Διαβάστε ακόμα:

Τι φόρεσαν οι celebrities που έδωσαν το παρών στο φεστιβάλ Comic Con;

Η Cara Delevingne είναι το νέο πρόσωπο του Topshop

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα