Σε ποιές κυρίες ανήκουν αυτά τα …wild μαλλια;

Πάνω που νομίζαμε πως τα χρωματιστά μαλλιά έχουν αρχίσει να φεύγουν σιγά σιγά από τη μόδα, δύο από τα αγαπημένα μας pop icons ξαναχτύπησαν στο Instagram με ολοκαίνουργια rainbow μαλλιά. Ο λόγος για τη Miley Cyrus και τη Rita Ora που μας ξεγέλασαν για λίγο ως προς το μέγεθος της αλλαγής.

Η Miley βρίσκεται σε δημιουργικό ντελίριο (ή απλά ντελίριο) τις τελευταίες μέρες βοβμαρδίζοντας μας στο instagram με δεκάδες φωτογραφίες (oversharing maybe;) ανάμεσα στις οποίες και η παρακάτω.

Νια καλά καταλάβατε, είναι περούκα και δεν πιστέψαμε πως έκανε αυτό στα μαλλιά της αλλά συνέχισε με το oversharing ανεβάζοντας τον κότσο της ο οποίος είναι ξεκάθαρα ροζ και στολισμένος με ένα κουκλάκι.

miley koukles mallia

Το styling του κότσου θα το αφήσουμε ασχολίαστο αλλά το χρώμα όχι. Παρ’ όλο που δεν έχει ανεβάσει -παραδόξως- ακόμα κάοια φωτογραφία στην οποία να φαίνεται κανονικά με τα νέα της μαλλιά, καταλαβαίνουμε πως η rebel Miley αποφάσισε να βάψει τις άκρες της ροζ. Το ίδιο αποφάσισε και μια ακόμα αγαπημένη μας σταρ όμως και αυτό επίσης το ανακαλύψαμε στο Instagram.

rita ora xromatisti alogooura

H Rita Ora ανέβασε αυτή τη φωτογραφία με τη super χρωματιστή αλογοουρά της και για μια στιγμή πιστέψαμε πως όντως έκανε μια τόσο μεγάλη αλλαγή και …μας άρεσε. Δεν ντρεπόμαστε να το παραδεχτούμε. Ποτέ δεν υπήρξαμε υποστηρικτές των ξανθών της μαλλιών. Δεν άργησε ωστόσο να αποκαλύψει την αλήθεια…

rita ora mov mallia

Ανέβασε και αυτή τη φωτογραφία δείχνοντάς μας πως ξεγελαστήκαμε. Η αλογοουρά ήταν ψεύτική αλλά τα μαλλιά της όντως είναι πια χρωματιστά. Παραμένουν ξανθά στη ριζα και οι άκρες είναι βαμμένες ένα μωβ-ροζ χρώμα. Δεν απογοητευτήκαμε, αντιθέτως μας άρεσε η αλλαγή και θέλουμε να την κρατήσει. Αν γίνεται να τη συνδυάσει και με καστανή ρίζα ακόμα καλύτερα.

Δείτε ακόμα:
Ποια τραγουδίστρια έβαψε τα μαλλιά της μωβ-ασημί ομπρέ;
Δείτε την Kelly Osbourne σε μια εκκεντρική εμφάνιση με παραμάνες στα μαλλιά
Rita Ora: Δείτε το νέο εντυπωσιακό τατουάζ της τραγουδίστριας
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα