Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες για το μακιγιάζ της Ζέτας Μακρυπούλια στο 5ο J2US από τον Γιάννη Μαρκετάκη

Όπως κάθε Τετάρτη, η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια μας κράτησε  τηλεοπτική συντροφιά στο πλαίσιο του 5ου live του Just theTwo of Us, με την απαστράπτουσα, classic chic εμφάνισή της να κλέβει και πάλι την παράσταση. Πιστοί στο ραντεβού μας, επικοινωνήσαμε με τον makeup expert Γιάννη Μαρκετάκη ο οποίος δημιούργησε το εντυπωσιακό μακιγιάζ της χρησιμοποιώντας προϊόντα της Max Factor και μας αποκάλυψε αποκλειστικά όλες τις λεπτομέρειες.

Οι σωστές βάσεις
«Αυτή τη φορά θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα κλασσικό look ακολουθώντας όμως τις τάσεις.  Γι’ αυτό και ο Στέφανος Βασιλάκης έπιασε τα μαλλιά της σε sleek σινιόν» μας είπε ο Γιάννης Μαρκετάκης. «Το Α και το Ω του κάθε μακιγιάζ φυσικά και είναι η αψεγάδιαστη βάση κι έτσι χρησιμοποιήσαμε το κρεμώδες  Whipped Cream Foundation 15,10€ σε όλο το πρόσωπο ώστε να δημιουργήσουμε έναν λευκό καμβά. Για το απόλυτα flawless αποτέλεσμα που είδατε, χρησιμοποιήσαμε την πούδρα Creme Puff, €13,71 ». «Επόμενο βήμα ήταν το ρουζ και για αυτό επιλέξαμε το Flawless Perfection Blush στην απόχρωση Νο 225 15,44€. Το χρώμα της επιδερμίδας της Ζέτας μου επιτρέπει να πειραματίζομαι με τα ρουζ αφού της ταιριάζουν σχεδόν όλα»

zeta j2us products Μάτια και χείλη
«Το smokey look της Ζέτας ήταν το πλέον κλασσικό σε μαύρους και καφέ τόνους. Για τη βάση του smokey χρησιμοποιήσαμε τη μαύρη σκιά από το διπλό στικ Smokey Eye Effect στην απόχρωση Onyx και από πάνω περάσαμε τη σκιά Wild Shadow Pots Ferral Brown για να δώσουμε αυτό τον καφέ ιριδισμό» μας είπε ο Γιάννης και μας συμβούλεψε «Αν χρησιμοποιείτε υγρή ή κρεμώδη σκιά στα μάτια, είναι πάντα καλύτερα να τη σταθεροποιείτε με μια σκιά σε σκόνη περνώντας την από πάνω. Με αυτό τον τρόπο παραμένει αναλλοίωτη για ώρες και δεν σπάει». «Στις βλεφαρίδες της χρησιμοποίησα τη φανταστική διπλή μάσκαρα Excess Volume που χαρίζει όγκο και λαμπερό μαύρο χρώμα και άφησα τα χείλη σχεδόν nude χρησιμοποιώντας μόνο το κραγιόν Lipfinity στην απόχρωση Νο 15»

Δείτε ακόμα:
Μόνο στο InStyle.gr: Όλες οι λεπτομέρειες για το μακιγιάζ της Ζέτας Μακρυπούλια στο 4ο J2US από τον Γιάννη Μαρκετάκη
Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες του μακιγιάζ της Ζέτας Μακρυπούλια για το τρίτο J2US, από τον Γιάννη Μαρκετάκη
Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από το look της Ζέτας Μακρυπούλια στο J2US
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα