Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες του μακιγιάζ της Ζέτας Μακρυπούλια για το τρίτο J2US, από τον Γιάννη Μαρκετάκη

Αν αγαπάμε κάτι στην εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια, είναι το γεγονός ότι καταφέρνει να συνδυάσει την αίγλη των παλιών stars με έναν μοντέρνο και εντελώς σημερινό αέρα, πάντα φυσικά με τη βοήθεια των πολύτιμων συνεργατών της.

Έτσι και χθες το βράδυ, η πανέμορφη παρουσιάστρια εξέπληξε κοινό και θεατές, με μια αριστοκρατική αλλά παράλληλα δροσερή εμφάνιση. Η προσοχή φυσικά επικεντρώθηκε στο λαμπερό μακιγιάζ της Ζέτας, το οποίο για άλλη μια φορά επιμελήθηκε ο αγαπημένος της συνεργάτης, Γιάννης Μαρκετάκης. Εμείς σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το look που δημιούργησε, χρησιμοποποιώντας προϊόντα Max factor.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια αψεγάδιαστη εμφάνιση, η οποία λόγω και του ρούχου που επέλεξε η Ζέτα, κινήθηκε σε ιδιαίτερα λαμπερούς τόνους. Μετα το natural μακιγιάζ της προηγούμενης Τετάρτης, αυτή τη φορά επιλέξαμε Zeta Makrypoulia J2US Makigiaz 2να τονίσουμε τα μάτια αλλά και τα χείλη, χωρίς το αποτέλεσμα να βγει βαρύ ή έντονο. Ξεκινήσαμε από τη βάση, στην οποία εφαρμόσαμε το Face Finity All Day Flawless 3 σε 1, το οποίο λειτουργεί τόσο ως concealer όσο και ως primer, ενώ συνεχίσαμε με την πούδρα Creme Puff, €13,71 για να φιξάρουμε το αποτέλεσμα. Ζεστάναμε τα ζυγωματικά με το ρουζ Flawless Perfection στην απόχρωση Naturelle (237), €15,44 ενώ στα μάτια δημιουργήσαμε ένα smokey μακιγιάζ σε καφέχάλκινη απόχρωση. Ξεκινήσαμε χρησιμοποιώντας μια χάλκινη απόχρωση από τη διπλή σκιά Smoky Eye Effect Shadows (απόχρωση Citrus Thunder), €13,61 ενώ στο εσωτερικό του ματιού εφαρμόσαμε το Liquid Eyeliner Pencil, το οποίο χάρισε ένα υγρό αποτέλεσμα στο βλέμμα της. Στις βλεφαρίδες απλώσαμε πολούσιες στρώσεις από την Excess Volume Mascara, €16,66 ενώ το εντυπωσιακό look ολοκληρώθηκε με μια ζωηρή απόχρωση στα χείλη, σε πορτοκαλοκόκκινο τόνο, με το balm/κραγιόν Lipfinity (απόχρωση Hot – 120)», €21,41.

Δείτε ακόμα: Το InStyle.gr βρέθηκε στην παρουσίαση της συλλογής της Ζωής Γιακουμάτου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα