ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλα τα χτενίσματα της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον Ελληνικό τελικό της Eurovision από το Νικόλα Βιλλιώτη

Ο Ελληνικός τελικός της Eurovision ολοκληρώθηκε χθές και η όμορφη Μαρία Έλενα Κυριάκου πρόκειται να μας εκπροσωπήσει με τη φωνή της στη Βιέννη. Καθώς όμως το τραγούδι ήταν αυτό που έκλεψε τελικά την παράσταση, εμάς μας εντυπωσίασε και η πανέμορφη Ντορέττα με τα απίθανα χτενίσματά της, είμαστε beauty editors, we can’t help it. Επικοινωνήσαμε λοιπόν με τον μοναδικό Νικόλα Βιλλιώτη και μάθαμε τα πάντα!

«Αρχικά να σου πω πως όλα τα χτενίσματα τα συνεννοηθήκαμε με την Ίριδα Λεονταρίτη, την ενδυματολόγο της Ντορέττας που είναι από τις πιο ταλαντούχες που γνωρίζω. Για την πρώτη εμφάνιση θέλαμε έναν ελαφρύ κυματισμό με χωρίστρα στο πλάι. Δεν ήταν vague, ήταν ανάλαφρα κύματα, χαλαρά και όχι στημένα. Το συγκεκριμένο χτένισμα ανέδειξε μάλιστα το όμορφο ξανθό χρώμα της Ντορέττας και τις ανταύγειες της» μας είπε και συνέχισε….

ntoretta papadimitriou telikos eurovision defteri emfanisi kontino mallia

«Για τη δεύτερη εμφάνιση, που είχε 70’s αναφορές κάναμε ένα επίσης κυματιστό look αλλά πολύ πιο ανάλαφρο και free με χωρίστρα στη μέση. Δεν χρειάστηκε να κάνω πολλά στα μαλλιά της, είναι τόσο όμορφα από μόνα τους εξάλλου. Άλλαξα τη χωρίστρα από το πλάι στη μέση και έκανα τους κυματισμούς λίγο πιο αφράτους».

ntoretta papadimitriou telikos eurovision triti emfanisi kontino mallia

«Το τρίτο look είχε λίγο περισσότερο όγκο τον οποίο έδωσα μόνο με τα χέρια μου και περισσότερους κυματισμούς οι οποίοι έγιναν με ψαλίδι. Θέλαμε με την Ίριδα ένα sexy, ανεπιτήδευτο look και ήταν το τέλειο για την εμφάνισή της».

ntoretta papadimitriou telikos eurovision teleftaia emfanisi kontino mallia

«Για το τέλος πιάσαμε έναν ατημέλητο κότσο ψηλά. Οι χωρισμένες στη μέση φράντζες της έδωσαν επίσης έναν retro, 70’s αέρα στο αποτέλεσμα και έκαναν το σύνολο πολύ φρέσκο και όχι στημένο, κάτι που δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση. Οι αλλαγές ήταν αρκετές αλλά τα χτενίσματα συμπλήρωναν το ένα το άλλο κι έτσι όλα γίνονταν γρήγορα και άψογα. Φυσικά τα ρούχα και το μακιγιάζ που επιμελήθηκε ο Σπύρος Σαμοϊλης ήταν αυτά που έδωσαν αυτό το εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα που είδατε».

Όσο για το αν του άρεσε το τραγούδι ο Νικόλας δεν μας απάντησε, βρισκόταν ως συνήθως ανάμεσα σε ανταύγειες και βαφές και έπρεπε να μας αφήσει. Ανανεώσαμε λοιπόν απλά τους όρκους αγάπης μας και τον ευχαριστήσαμε θερμά που για ακόμα μια φορά βρήκε χρόνο να μας μιλήσει.

Δείτε ακόμα:

The Birds and the Bees: Η ανοιξιάτικη συλλογή Burberry είναι η πιο χαρούμενη

Wet look: Tα «βρεγμένα» μαλλιά που θέλουμε να αντιγράψουμε

Wow! H Pamela Anderson χωρίζει και ανανεώνεται

Beauty irony: 6 μεγάλες beauty ειρωνείες

Μας ρωτήσατε: Είναι τελικά το buffing κακό για τα νύχια μου;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα