Wow! H Pamela Anderson χωρίζει και ανανεώνεται

Το sexy symbol της δεκαετίας του 90, η Pamela Anderson, έγινε γνωστή πρώτα εξαιτίας της σιλουέτας της και δεύτερον γιατί έμοιαζε με Barbie. Τα ξανθά, μακριά και κρεπαρισμένα της μαλλιά έγιναν signature χτένισμα και δεν μπορούσαμε να τη φανταστούμε χωρίς αυτά. Την περασμένη χρονιά μας εξέπληξε ευχάριστα ωστόσο κόβοντάς τα σε ένα super chic pixie. Θυμηθείτε την…

Σε συνδυασμό με τα γυαλιά τολμούμε να πούμε (κι ας πέσει το ταβάνι του class και της φινέτσας να μας πλακώσει) πως η Pamela Anderson έδειχνε απίστευτα φίνα. Το τρίτο διαζύγιό της από τον Rick Solomon ωστόσο δεν είναι τόσο φίνο. Σε κάθε περίπτωση, αν και για τρίτη φορά, η Pamela θέλησε να κάνει αλλαγές στη ζωή της και μαζί με το διαζύγιο αποφάσισε να αλλάξει και μαλλιά (όπως πολλές άλλες σταρ. Δείτε τις εδώ) και εμφανίστηκε με ένα ακόμα super chic κούρεμα-χτένισμα!

pamela anderson kare

Η Pamela έχει ένα αυστηρό καρέ. Ένα αυστηρό καρέ με μακριές, χωρισμένες στη μέση αφέλειες που μας θυμίζουν κάτι από Γαλλίδα. Δεν μας θυμίζουν μόνο αυτό όμως. Τα μαλλιά της είναι σχεδόν πανομοιότυπα με εκείνα που είχε στο εξώφυλλο του περιοδικού Notofu τον Αύγουστο!

homepage image pamela anderson eksofillo notofu kare preeppy fiogkos

Ήταν η πιο fashionable, όμορφη, φίνα φωτογράφιση που είχε κάνει ποτέ η Pam και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αποφάσισε να αντιγράψει αυτά τα μαλλιά. Δείτε τα και από το πλάι.

pamela anderson kare sto plai

Είναι όμορφα, αριστοκρατικά, δεν τη μεγαλώνουν αλλά συμβαδίζουν με την ηλικία της. Το μόνο που θα θέλαμε είναι ένα άλλο χρώμα, έτσι για αλλαγή (όπως τότε) αλλά δεν πειράζει καθόλου. Μπράβο Pamela, we love it!

Δείτε ακόμα:

Δείτε την Pamela Anderson έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Pamela Anderson: Τι συμβαίνει με τη sexy σταρ και επιλέγει συνεχώς λευκά ρούχα?

Opinion: Τι είναι τελικά το sexy και πότε γίνεται χυδαίο;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα