Αποκλειστικό: Δείτε τις πρόβες της Angelika Dusk με τη Λουκία για το MadWalk

 

Από μικρή λάτρευε τη μουσική, η Angelika Dusk, είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα κορίτσια της ελληνικής μουσικής σκηνής και φέτος θα την απολαύσουμε στο Madwalk που περιμένουμε πως και πως και θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Η σχεδιάστρια που θα ντύσει την Angelika Dusk με τις δημιουργίες της, είναι η Λουκία, και εμείς βρεθήκαμε στο fitting που έγινε στο ατελιέ της για να αποφασίσει τι θα φορέσει τελικά στο πολυαναμενόμενο swow.

Angelika Dusk Madwalk Loukia Apoklistiko

 

Όπως καταλαβαίνετε, μια νέα κοπέλα στο ατελιέ της Λουκίας, δε θα μπορούσε παρά να ενθουσιαστεί με τα παραμυθένια ρούχα, έτσι τα είδε όλα προσεκτικά, έψαξε να βρει ποια ταιριάζουν καλύτερα με το προσωπικό της στιλ και με τη βοήθεια τις Βίνας Νεοφωτίστου, που έχει αναλάβει το styling της τραγουδίστριας, κατέληξαν σε κάποια κομμάτια, από τα οποία θα επιλέξουν και το τελικό φόρεμα με το οποίο θα τη δούμε στη σκηνή του Madwalk.

 

Angelika Dusk Madwalk Loukia Apoklistiko

 

Διαφάνεια, δαντέλα και θηλυκές γραμμές, ήταν τα στοιχεία που την κέρδισαν ενώ η Λουκία με τη σειρά της, ήταν εκεί και παρακολουθούσε όλη τη διαδικασία, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι τέλειο.

Angelika Dusk Madwalk Loukia Apoklistiko

Angelika Dusk Madwalk Loukia Apoklistiko

 

Διαβάστε ακόμα:

Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της Αγγελικής Ηλιάδη

Celebrity News 24/04: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα