Περήφανη μαμά η Madonna – “Δημιουργώ μαγεία με τα παιδιά μου”
H Madonna κα ιτα τέσσερα από τα παιδιά της
Credit: Madonna / Instagram

Οικογενειακή υποθεση για τη Madonna η περιοδεία της και η ίδια δεν μπορεί να μην καμαρώνει για τα παιδιά της που τη στηρίζουν πάντα.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό W, η βασίλισσα της pop μίλησε για την περιοδεία Celebration Tour, η οποία ολοκληρώνεται τις επόμενες εβδομάδες. Μαζί της στη σκηνή εμφανίζονται τα τέσσερα από τα έξι παιδιά της.

“Όταν πηγαίνω σε περιοδεία, τίποτα δεν με κάνει πιο ευτυχισμένη από το να ξέρω ότι δουλεύουμε όλοι στο ίδιο show, δημιουργώντας τη μαγεία μαζί“, λέει η περήφανη μαμά. “Θα ήταν βαρετό αν απλώς ταξίδευαν από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο και ενίοτε έρχονταν να παρακολουθήσουν το show”.

Φυσικά, είμαι η μητέρα τους, οπότε μερικές φορές σπάμε ο ένας τα νεύρα του άλλου. Είμαστε μια οικογένεια καλλιτεχνών, αλλά είμαστε και μια οικογένεια, και αυτό συμβαίνει”.

Η Madonna έχει έξι παιδιά: τη Lourdes, 27 ετών, τον Rocco, 23, τον David, 18, τη Mercy επίσης 18 χρόνων και τα δίδυμα, Stella and Estere, 11 χρόνων. Ο γιος της David και οι κόρες, Mercy, Stella και Estere ανεβαίνουν στη σκηνή σ’ αυτήν την περιοδεία.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα