Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της Αγγελικής Ηλιάδη

Διαβάστε τα πάντα για την αλλαγή της τραγουδίστριας στο Peoplegreece.com.

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι από τις γυναίκες που δεν φοβούνται να πειραματιστούν με το look τους και αυτό είναι κάτι που λατρεύω σε εκείνη. Εκτός από αυτό της ταιριάζουν τα περισσότερα looks γιατί είναι απλά υπέροχη αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι η τελευταία  της αλλαγή.

Όλο τον χειμώνα την είχαμε συνηθίσει με πιο μακριά και πιο σκούρα μαλλιά αλλά με τον καιρό να ζεσταίνει ήθελε μια πιο summery αλλαγή και αυτό ακριβώς κάναμε!

aggeliki iliadi stamatiou

Αρχικά κουρέψαμε τα μαλλιά της σε ένα super chic μακρύ καρέ που και της πηγαίνει (το έχουμε ξανακάνει άλλωστε)  και είναι ό, τι πιο hot αυτή τη στιγμή. Έπειτα χτίσαμε σταδιακά το τέλειο ομπρέ χρώμα της. Οι αποχρώσεις του κυμαίνονται από το μελί ως και το πολύ ξανθό δίνοντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, σαν να έχει ανοίξει από τον ήλιο, φυσικά. Οι αποχρώσεις αυτές ταιριάζουν πολύ τόσο στις μελαχρινές όσο και στις ξανθές που θέλουν να ανοίξουν περισσότερο τα μαλλιά τους στις άκρες εν όψει καλοκαιριού. Τι πρέπει να προσέξετε πριν το ζητήσετε από τον κομμωτή σας; Τίποτα! Είναι το τέλειο χρώμα για καλοκαίρι, απίστευτα όμορφο, υπέροχα fun και απόλυτα sexy… Όπως η Αγγελική!

Δείτε ακόμα:

Στη γιορτή σας, θα είστε πιο όμορφες από ποτέ!

Ο κότσος της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τη φωτογράφιση του People γίνεται σε 2 λεπτά

Ετοιμάζοντας τη Θωμαή Απέργη ήθελα να χορεύω Jazz και Συρτάκι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα