Αυτό είναι το νέο e-shop του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και μπορείτε να το επισκεφτείτε με ένα κλικ

Δεν έχετε χρόνο για έρευνα αλλά θέλετε να κάνετε ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο; Τι πιο όμορφο από το να προσφέρετε ένα γεύμα στο ρομαντικό GB Roof Garden, ένα απογευματινό τσάι στο κοσμοπολίτικο Winter Garden ή μια δωροεπιταγή για περιποίηση στο πολυβραβευμένο GB Spa;

Επισκεφτείτε τώρα το grandbretagnestore.com και περιηγηθείτε στο νέο e-shop του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία!

Ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που φέρουν την ετικέτα του Ξενοδοχείου. Θέλοντας να αναδείξου τις πρώτες ύλες της χώρας μας, συνεργαστήκαν με Έλληνες παραγωγούς που εμπιστευόνται και δημιουργήσαν μαζί μέλι, μαρμελάδες και τσάι με μοναδική γεύση και άρωμα. Προϊόντα σπιτικά, υψηλής ποιότητας και μια μικρή πολυτέλεια που θα σας θυμίζει το εμβληματικό ξενοδοχείο όταν απολαμβάνετε αυτές τις ιδιαίτερες γεύσεις στο σπίτι. Ελληνικός καφές, ελαιόλαδο και βαλσάμικο ξύδι περιλαμβάνονται φυσικά στην αποκλειστική σειρά προϊόντων.

Σήμα κατατεθέν του Ξενοδοχείου είναι το ιδιαίτερο άρωμα χώρου που αναδύεται με την είσοδο σας στο lobby. Προμηθευτείτε τώρα online το αποκλειστικό άρωμα χώρου ή το αρωματικό κερί για το σπίτι σας και κερδίστε τις εντυπώσεις. Χαλαρώστε από την πίεση της καθημερινότητας, δοκιμάζοντας κάποια από τα GB Spa προϊόντα που προτείνουν οι ειδικοί. Όσο για τους μικρούς μας φίλους ο μικρός, χνουδωτός Teddy Doorman αποτελεί την πιο γλυκιά συντροφιά και ενθύμιο μιας αξέχαστης διαμονής.

Όλα τα προϊόντα μπορούν να σταλούν σε παραλήπτες σε όλο τον κόσμο και η συσκευασία δώρου… δώρο! 

Διαβάστε ακόμα:

Εσείς θα φορούσατε χρυσά παπούτσια πολλών καρατίων;

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για τη νέα καμπάνια της Migato

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα