Αυτά είναι τα πιο hot κουρέματα για το καλοκαίρι

Μαζί με το καλοκαίρι έρχεται και η διάθεση για ανανέωση. Θέλουμε να μαυρίσουμε, να αδυνατίσουμε (ως δια μαγείας και τρώγοντας burgers κατά προτίμηση) και γενικά να βελτιωθούμε. Είναι λοιπόν η κατάλληλη εποχή για ένα κούρεμα και έχουμε 4 τέλεια για κάθε μήκος.

Πολύ κοντά: Το pixie της Lily Collins
Είναι ασύμμετρο με μακριές φράντζες και τόσο stylish που μας έχει κάνει να θέλουμε να πάρουμε ένα ψαλίδι και να ψαλιδίσουμε τις τούφες που με τόσο κόπο μακραίναμε χρόνια τώρα. Είναι ιδανικό για σπαστά ή ίσια μαλλιά.

jessica alba bob

Καρέ: Το καρέ της Jessica Alba
Είναι τόσο κοντό όσο πρέπει για να είναι δροσερό, είναι ίσιο ώστε να προσφέρεις άπειρες επιλογές στο styling και φυσικά είναι το it χτένισμα της χρονιάς. Φλερτάρουμε έντονα μαζί του από πέρσι όμως ακόμα δεν το έχουμε πάρει απόφαση. Μήπως έφτασε η ώρα;

olivia palermo long

Μακριά: Τα μαλλιά της Olivia Palermo
Είναι ίσια κουρεμένα και αυτό είναι το μυστικό για να μοιάζουν πως έχουν περισσότερο όγκο αλλά να δείχνουν super chic και μοντέρνα. Προτείνουμε να αποφύγετε το φιλάρισμα στα μακριά μαλλιά τώρα που έρχεται το καλοκαίρι για να μην ταλαιπωρηθείτε στο styling ιδιαίτερα αν έχετε σπαστά ή σγουρά μαλλιά.

suki waterhouse long bangs

Με αφέλειες: Οι αφέλειες της Suki Waterhouse
Οι αφέλειες θέλουν σκέψη, θέλουν στρατηγική και χρειάζονται styling. Συνεπώς ΔΕΝ είναι η καλύτερη ιδέα για καλοκαίρι εκτός κι αν επιλέξετε την πολύ μακριά εκδοχή τους, όπως η Suki. Είναι αρκετά μακριές για να μπαίνουν πίσω από τα αυτιά ή να έρχονται στο πλάι και έχουν κάτι το αβίαστα sexy.

Διαβάστε ακόμα:

Editor’s Choice: H πιο punky πράσινη (ναι πράσινη) μάσκαρα

Just like magic! Πως μάκρυνε τα μαλλιά της η Giuliana Rancic

Τα Sephora ήταν μαζί μας στο πιο Beauty Up! Δεκαήμερο

Can it be? Αυτά τα χτενίσματα δείχνουν καλύτερα σε φριζαρισμένα μαλλιά

Η Beyonce έφτιαξε τα μαλλιά της για το Met Gala 2015 στο ασανσέρ!

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα