Φαίη Σκορδά: Η αποκάλυψη καλεσμένου που την σόκαρε και την «άφησε με το στόμα ανοιχτό»

Σήμερα το πρωί, στην ψυχαγωγική  εκπομπή «Το Πρωινό», καλεσμένος ήταν το γνωστός ηθοποιός, Μέμος Μπεγνής, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Ο 40χρονος καλλιτέχνης, μίλησε για την παράσταση που συμμετέχει  «ο βιολιστής στη στέγη», για την ανύπαρκτη σχέση που έχει με τον πατέρα του, αλλά και την απάτη σε βάρος του από έναν συνάδελφό του, ηθοποιό, ο οποίος τον έκλεψε στην κυριολεξία.

«Δεν μου έφαγε όλα τα λεφτά, μου έφαγε ένα ποσό. 20. 000 ευρώ!» είπε ο Μέμος αφήνοντας σοκαρισμένη την Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε: «είναι πολύ εύκολο να στο κάνει κάποιος. Αρκεί να φωτογραφίσει την πιστωτική σου κάρτα μπρος και πίσω και έτσι έκανε αγορές από το internet. Αυτό το κατάλαβα όταν ήρθε μία απόδειξη στο σπίτι, την οποία δεν είχα κάνει εγώ. Τα πιο πολλά μου τα έδωσε πίσω η τράπεζα, γιατί ξέρουν από αυτά…».

Ο Γιώργος Λιάγκας βέβαια θέλησε να μάθει το όνομα του συγκεκριμένου κυρίου κάτι που ο ηθοποιός απέφυγε. «Ήταν σεσημασμένος και καταδικάστηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Δυστυχώς, υπάρχουν κι αυτά…», αρκέστηκε να πει ο Μέμος Μπεγνής και να προχωρήσει παρακάτω τη συνέντευξη.

Δείτε το video εδώ:

Διαβάστε ακόμα:

Μέμος Μπεγνής: «Έχω βγάλει πάρα πολλά χρήματα και τα έχω χάσει όλα! Έχω καταστραφεί οικονομικά»

Μέμος Μπεγνής: «Τους είπα να μην με ξαναπάρουν τηλέφωνο για δουλεία»

Μέμος Μπεγνής: «Το κουτσομπολιό είναι ευτέλεια»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα