Τα Sephora ήταν μαζί μας στο πιο Beauty Up! Δεκαήμερο

Μαλλιά; Check! Μακιγιάζ; Check! Περιποίηση; Check! Τα Sephora και τα αποκλειστικά brands Bumble and Bumble, Makeup Forever και Strivectin βρέθηκαν στο beauty booth του InStyle στον 3ο όροφο του The Mall Athens και περιποιήθηκαν τα μαλλιά, το μακιγιάζ αλλά και το δέρμα σας.

Ο hairstylist του Bumble and Bumble Χρήστος Μπαϊραμπάς, φρέσκαρε τα χτενίσματά σας και απάντησε σε κάθε ερώτηση σχετικά με το styling και την περιποίηση των μαλλιών σας. Το σεσουάρ του πήρε… φωτιά και σας έδειξε πως με απλά βήματα μπορείτε να μεταμορφώσετε τα μαλλιά και το χτένισμά σας.

makeup forever the mall

Ο απολαυστικός Εμμανουήλ Αποστολάκης και η ομάδα των Makeup Artists της Makeup Forever βρέθηκαν επίσης στο beauty booth του InStyle και μίλησαν μαζί σας για όσα έχουν να κάνουν με το μακιγιάζ. Έδωσαν tips για τέλεια μάτια, χείλη και επιδερμίδα και μεταμόρφωσαν πολλές από εσάς με μόλις λίγες πινελιές!

makeup forever the mall

Τέλος, η αισθητικός της Strivectin ανέλαβε να φροντίσει την επιδερμίδα σας με περιποιήσεις express ενώ σας πρότεινε λύσεις και προϊόντα για να αποκτήσετε την καλύτερη επιδερμίδα που είχατε ποτέ!

strivectin the mall

Η παρουσία των Sephora έκανε το Beauty Up δεκαήμερο του InStyle αξέχαστο, το γέμισε χρώμα, άρωμα, ομορφιά και κέφι και μας έκανε να ανυπομονούμε για το επόμενο event, πάντα σε συνεργασία με τα λατρεμένα Sephora.

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα