Αποκλειστικό: Παίκτρια του The Voice 2 αποχώρησε από το show λίγο πριν τα live

Παρότι στο Press Junket του The Voice 2 που έγινε την περασμένη Δευτέρα στο Hilton έπρεπε να βρίσκονται σαράντα διαγωνιζόμενοι (δέκα από κάθε ομάδα), οι δημοσιογράφοι συνάντησαν 38, καθώς η Κάλλια Γελαγώτη από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου και η 16χρονη Έμιλυ Μάκις που ανήκει στο team της Δέσποινας Βανδή, απουσίαζαν.  Ωστόσο, μια από τις δυο, αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του peoplegreece.com, η 16χρονη Έμιλυ Μάκις, αποχώρησε από το παιχνίδι, καθώς ζει μόνιμα στο Νότιγχαμ της Αγγλίας, είναι μαθήτρια και δεν κατάφερε να πάρει την απαραίτητη άδεια από το μουσικό σχολείο της, προκειμένου να διαγωνιστεί στα live που The Voice 2 που ξεκινούν στις 17 Μαίου. Για την ιστορία, στα Blind Auditions η Έμιλυ ερμήνευσε το τραγούδι When I Was Your Man και έκανε τρεις από τις τέσσερις καρέκλες των coach  να γυρίσουν.

Στα battles, διαγωνίστηκε με τον Μιχάλη Γεωργαδάκη και αναμετρήθηκαν φωνητικά στο τραγούδι She Will Be Loved, όπου κι αναδείχθηκε νικήτρια, καθώς η Δέσποινα Βανδή επέλεξε την 16χρονη για να προχωρήσει στα live. Εκτός από την φυσική απουσία της Έμιλυ από το Press Junket στο ξενοδοχείο Χίλτον, λίγοι ήταν εκείνοι που παρατήρησαν πως το όνομα της κοπέλας έλειπε και από το Guide book, ένα τετράδιο που μοίραζαν οι υπεύθυνοι του The Voice 2 στους δημοσιογράφους και είχε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους παίκτες που πέρασαν στην διαδικασία των live.

Όσον αφορά την Κάλλια Γελλαγώτη, την 26χρονη ομοεθνή από το Σίδνεϋ της Αυστραλίας, ο λόγος που απουσίαζε από το Press Junket ήταν μια ίωση που την ταλαιπωρούσε, ενώ στο live θα τραγουδήσει κανονικά. Όπως όλα δείχνουν, οι τέσσερις coaches προπονούν ανελλιπώς τις ομάδες τους  και είναι καθόλα έτοιμοι να διεκδικήσουν την πρωτιά, με τη μόνη διαφορά πως η Δέσποινα Βανδή θα ξεκινήσει την διαδικασία των lives με εννιά, αντί για δέκα παίκτες, καθώς σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς του The Voice, δεν υπάρχει η προοπτική αντικατάστασης της παίκτριας με κάποιον άλλο, όπως π.χ τον Μιχάλη που διαγωνίστηκαν μαζί στα battles.

Διαβάστε επίσης:

The Voice 2: Το πλάνο που έκοψε η παραγωγή για να προστατεύσει τον Ρέμο και η απροθυμία του Λιάγκα για μια «δεύτερη ευκαιρία»

Πρώην παίκτρια του The Voice δήλωσε: «Γίνονται πολλά στα παρασκήνια. Ωραίες οι ιστοριούλες που φτιάχνει η παραγωγή για τηλεθέαση»

Ο Σεβάν ξαναχτυπά: Νικητής του The Voice 2 είναι…