Τα Ζώδια σήμερα: Πέμπτη (18/4) – Υδροχόοι προχωράτε τις συνεργασίες σας με γρήγορη αντίληψη
αστρολογικές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου, η Σελήνη είναι στην Παρθένο και δίνει στα ζώδια τη δυνατότητα για τακτοποιήσεις οικονομικών υποχρεώσεων. Προσοχή στο άγχος καθώς οι σκέψεις προκαλούν στρες και ανησυχίες. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για επιδιώξεις και λύσεις. Ευνοϊκή περίοδος για σύσφιξη οικογενειακών και φιλικών δεσμών.

Κριός

Προβλήματα στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να επιβάλεις στους γύρω σου, αντίθετες απόψεις. Παρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον είναι πιθανό να κινούνται υπόγεια κάτι που είναι αρκετό για να δημιουργήσει εντάσεις.

Ταύρος

Προσπαθείς να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν αλλά βρίσκεις εμπόδια στη διευθέτηση τους. Μείνε ήρεμος/η ώστε να έχεις ξεκάθαρη προσέγγιση στα πράγματα και να μην εμπλακείς συναισθηματικά σε καταστάσεις που χρειάζεται να είσαι απόλυτα ρεαλιστής.

Δίδυμος

Νέα μονοπάτια μπροστά σου, αρκεί να ξεπεράσεις φανατικές αντιλήψεις που μπορεί να μπουν εμπόδιο στα σχέδιά σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο και προέρχονται από πρόσωπα στο εξωτερικό που σου δείχνουν απόλυτη εμπιστοσύνη.

Καρκίνος

Μην αφήσεις τον εκνευρισμό και τις προσωπικές σου ανασφάλειες να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις που θα επηρεάσουν δυσάρεστα την επαγγελματική σου εξέλιξη. Δρομολογείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει.

Λέων

Σήμερα, ανατρέπεις τα δεδομένα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αντιδράς σε ό,τι σε καταπιέζει και έρχεσαι σε ρήξη με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Παρθένος

Η μέρα δημιουργεί έντονη κυκλοθυμία ενώ το απόγευμα βαραίνει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Ζητήματα που εκκρεμούν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο με ξαφνικό τρόπο και σου δημιουργούν έντονη κυκλοθυμία και αναστάτωση.

Ζυγός

Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και διεκδίκησε όσα σου αξίζουν. Δεν διστάζεις να συγκρουστείς με συνεργάτες που δεν είναι δίκαιοι μαζί σου σε οικονομικά ζητήματα. Εντόπισε από που προέρχονται οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειές σου.

Σκορπιός

Ιδανικές συνθήκες για συζητήσεις που αφορούν σε εμπορικά ζητήματα και επικοινωνία. Εντυπωσιάζεις τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι. Φρόντισε να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προτάσεις που σου γίνονται.

Τοξότης

Επιλέγεις πρωτότυπες λύσεις σε θέματα που τρέχουν και σε απασχολούν έντονα. Επικεντρώσου σε ζητήματα της δουλειάς που πιθανόν θα έχουν ανατροπές. Αλλαγές λειτουργούν θετικά στη διάθεσή σου.

Αιγόκερως

Κράτησε χαμηλούς τόνους και μην καταφύγεις σε χτυπήματα κάτω από το τραπέζι που θα ενοχλήσουν τους ανωτέρους σου. Οι επιβλητικές συμπεριφορές ενοχλούν έντονα το οικείο περιβάλλον.

Υδροχόος

Απολαμβάνεις τις συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα που σε απασχολούν στη ζωή σου. Η γρήγορη αντίληψη σου, σε βοηθά να προχωρήσεις στις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν.

Ιχθύς

Νέες γνωριμίες πρωταγωνιστούν ενώ συναντάς πρόσωπα από παρελθόν και απολαμβάνεις την παρέα τους. Οι συνεργασίες σου αλλάζουν καθώς προκύπτουν αιφνιδιαστικές προτάσεις που σε φέρνουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα