Anna Maria Barouh: Food Factory
Anna Maria Barouh
pink lemonade

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: FINGER FOOD

Pink lemonade

Η πιο απολαυστική Ροζ λεμονάδα, για parties.

Υλικά

  • Ξύσμα και χυμό από 3 λεμόνια
  • 1 φλιτζ. ζάχαρη
  • 1/2 φλιτζ. φράουλες (λιωμένες στο μούλτι)
  • 1.1/2 λίτρο νερό
  • Για τη διακόσμηση
  • Αγγούρι σε φέτες, φράουλες και φύλλα δυόσμου

Εκτέλεση

Βάζουμε το ξύσμα με τη ζάχαρη σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε. Πιέζουμε αρκετά  με το κουτάλι στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό  και τις λιωμένες φράουλες  και τα αφήνουμε για 2-3 ώρες περίπου. Σουρώνουμε και διαλύουμε σε κρύο νερό. Τα βάζουμε σε βαζάκια ή ποτήρια. Προσθέτουμε τις φράουλες τα αγγούρια και τα φύλλα δυόσμου.

Καλή επιτυχία!