Anna Maria Barouh: Food Factory
Anna Maria Barouh

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΣΑΛΑΤΕΣ

Γαριδοσαλάτα

Η πιο γευστική συνταγή για το καλοκαίρι.

Υλικά

  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 lime (χυμό και ξύσμα)
  • Αλάτι
  • 1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
  • 300 γρ. γαρίδες (βραστές)
  • 1 iceberg
  • 1 αβοκάντο
  • 1 φλιτζάνι καλαμπόκι

Εκτέλεση

1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το χυμό, το ξύσμα από lime, το αλάτι και την μουστάρδα.

2. Τους προσθέτουμε τις γαρίδες και αφήνουμε για περίπου δίωρο.

3. Λίγο πριν σερβίρουμε προσθέτουμε τα λαχανικά, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία!