Viral στο TikTok γιατρός που παντρεύτηκε με την ιατρική ποδιά της στη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος
Credit: amiirahba Amiirah Aujnarain /Instagram

Viral έχει γίνει στο TikTok μια γιατρός από τον Καναδά που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, επίσης γιατρό, στο μεσημεριανό διάλειμμα από τη δουλειά τους φορώντας τις ιατρικές στολές τους.

Η απαιτητική καριέρα και το βαρύ πρόγραμμα της ανοσολόγου και αλλεργιολόγου δρ Amiirah Aujnarain δεν φάνηκαν ικανά να την εμποδίσουν να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της ακόμη και αν αυτό σήμαινε μία σύντομη τελετή σε ένα δημαρχείο.

Ενόψει του γάμου τους στις 24 Μαΐου, το ζευγάρι γιατρών, καθώς ο αρραβωνιαστικός της είναι οφθαλμίατρος, ο δρ. Milad Midabber, αντιλήφθηκε ότι έπρεπε να τακτοποιήσει τη νομική τελετή. Καθώς είχαν και οι δύο βαρύ πρόγραμμα και δεν μπορούσαν να αφήσουν την κλινική τους, αποφάσισαν αντί να αφιερώσουν μία ολόκληρη ημέρα στη γαμήλια τελετή, να αφιερώσουν απλώς μερικές στιγμές, ένα ολόκληρο μεσημεριανό γεύμα. Έτσι το ζευγάρι πήγε στο δημαρχείο του Τορόντο στις 23 Απριλίου και παντρεύτηκε με δόξα και τιμή.

@doctoramiirah

Getting married in @FIGS was appropriate as two doctors balancing our work and personal life – thanks #wearfigs for the fit – we had a great day #figsambassador #bride2024 #married #wedding #doctorsoftiktok #matching #doctorcouple

♬ original sound – Doctor A
Αντιληφθήκαμε αρκετά αργά ότι έπρεπε να κάνουμε το πρώτο μέρος των νομικών εγγράφων μέσα σε λίγες εβδομάδες από τη δεξίωσή μας και συνειδητοποιήσαμε ότι και οι δύο κλινικές μας ήταν πλήρως κλεισμένες“, δήλωσε αποκλειστικά στο PEOPLE η 36χρονη δρ. Aujnarain.

“Βρήκαμε μια ώρα που εξυπηρετούσε το φορτωμένο πρόγραμμα των κλινικών μας: μεσημέρι”, και τα υπόλοιπα ήταν ιστορία. Το ζευγάρι δεν ίδρωσε καν για την ημερομηνία, καθώς επέλεξαν να δεθούν με τα δεσμά του γάμου “με βάση τη διαθεσιμότητα του δημαρχείου” που ήταν Δευτέρα.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η ανοσολόγος κατέγραψε πώς κύλησε το ιδιαίτερο πρωινό της. Αν και δεν εγκατέλειψε την κανονική της ρουτίνα, ενσωμάτωσε κάποιες μικρές πινελιές στην ενδυμασία της. Αντί να φορέσει κανονική χρωματιστή ιατρική μπλούζα, αποφάσισε να γείρει προς το… νυφικό λευκό. Έτσι, φόρεσε μια υπόλευκη ιατρική μπλούζα από το Figs. Ο δρ Midabber, 37 ετών, ακολούθησε το παράδειγμά της και επέλεξε ένα πιο σκούρο ζευγάρι από το “κοστούμι της δουλειάς”.

Αλλά η επιλογή των ρούχων δεν ήταν τυχαία. Οι ιατρικές μπλούζες χρησίμευαν ως υπενθύμιση των πραγμάτων που τους έφεραν αρχικά κοντά. “Φοράμε και οι δύο τα τελευταία δύο χρόνια χειρουργικές στολές Figs – γι’ αυτό και τις φορέσαμε για τον γάμο μας”, λέει. “Απολαμβάνουμε αυτό το κομμάτι της ζωής μας, όσο μας αρέσει να ταξιδεύουμε, να πηγαίνουμε σε παγκόσμιες αποστολές υγείας και να δοκιμάζουμε κουζίνες από όλο τον κόσμο”.

Ο Milad (όντας ρομαντικός) μου έκανε έκπληξη με ένα μπουκέτο από τα αγαπημένα μου λουλούδια και ήθελα να το διασκεδάσω, οπότε έφερα ένα λευκό πέπλο“, λέει για την τελετή. “Ήταν η επιτομή της σχέσης μας: να διαχειριζομαστε τόσα πολλά ταυτόχρονα, αλλά να προσπαθούμε να απολαμβάνουμε κάθε μικρή ξεχωριστή στιγμή μαζί”.

@doctoramiirah

Feeling blessed – my dream of being adorned with diamonds on my wedding day came true with this @Mejuri necklace and ring set – i felt bright like a diamond #wedding #bride2024 #diamond #mejuri #jewelry #bling #gifted #CapCut

♬ flashlight – *ੈ✩‧₊˚

Η τελετή ήταν γρήγορη και πρακτική, “κυρίως υπογράφοντας χαρτιά”. Μπήκαν και βγήκαν μέσα σε μια ώρα και επέστρεψαν στις αντίστοιχες δουλειές τους. “Είχαμε ένα χαριτωμένο κορεατικό γεύμα με μπάρμπεκιου μαζί και κάναμε πρόποση μόνο οι δυο μας κοιτάζοντας προς το λαμπρό κοινό μας μέλλον“, λέει.

Πάντως, το ζευγάρι παντρεύτηκε με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα στις 24 Μαΐου με εβδομαδιαίο εορτασμό και όλους τους φίλους και συγγενείς παρόντες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα