Πριγκίπισσα Diana: Ο αδελφός της μοιράζεται σπάνια φωτογραφία από την παιδική ηλικία τους
H πριγκίπισσα της Ουαλίας στο Σικάγο, φθάνοντας σε Βραδινό δείπνο στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Η Diana φοράει δημιουργία του σχεδιαστή Versace και γόβες Jimmy Choo.
H πριγκίπισσα της Ουαλίας στο Σικάγο, φθάνοντας σε Βραδινό δείπνο στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Η Diana φοράει δημιουργία του σχεδιαστή Versace και γόβες Jimmy Choo. Photo by Tim Graham Photo Library via Getty Images

Μια σπάνια ματιά στην παιδική του ηλικία με την πριγκίπισσα Diana, μοιράζεται ο αδελφός της, Charles Spencer.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram το Σάββατο, ο 9ος κόμης Spencer, 59 ετών, μοιράστηκε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο του ίδιου και της Diana να χαμογελούν μαζί. Η φωτογραφία τραβήχτηκε γύρω στο τέλος της δεκαετίας του ’60.

Η φωτογραφία δείχνει έναν νεαρό Charles να ποζάρει σε μια κούνια δίπλα στην Diana, καθώς η μητέρα τους Frances Shand Kydd, τον κρατούσε από πίσω.

“Η μητέρα μου, η Diana και εγώ, το 1967”, έγραψε στη λεζάντα ο Charles, του οποίου τα απομνημονεύματα για την παιδική του ηλικία και την εμπειρία του στο οικοτροφείο που ονομάζεται A Very Private School, κυκλοφορούν στις 12 Μαρτίου. “Θα ήμουν 3 και η Diana 5 ή 6″.

“Μου αρέσει το πόσο χαρούμενος φαίνεται ο καθένας μας” πρόσθεσε για τη γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία.

Επίσης στη λεζάντα, ο Charles μοιράστηκε μια πληροφορία σχετικά με το παιδικό του ψευδώνυμο. “Σε αυτό το στάδιο της ζωής μου, η μητέρα μου μου έδωσε το παρατσούκλι Buzz – γιατί με έβλεπε σαν να έχω την ατελείωτη ενέργεια μιας αρκετά χαρούμενης – και πολυάσχολης – μέλισσας“, έγραψε, προσθέτοντας πολλά hashtags, όπως #Family και #SpencerFamily.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα