Ποια γνωστή ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;
Η ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα σε μικρή ηλικία
Credit: 𝐏𝐢𝐧𝐞𝐥𝐨𝐩𝐢 𝐏𝐥𝐚𝐤𝐚/Instagram

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας μεγάλωσε και σήμερα είναι γνωστή ηθοποιός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στις αρχές του 2012, με πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά του ΑΝΤ1.

Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Ο λόγος για την Πηνελόπη Πλάκα. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία μαζί με άλλες από την παιδική της ηλικία ανάρτησε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram με νοσταλγική διάθεση και ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια την αγαπημένη της γιαγιά.

«Όταν το βράδυ δε μπορώ να κοιμηθώ, φέρνω στο νου μου αναμνήσεις παιδικές. Προσπαθώ να θυμηθώ κι αλλά, κι αλλά, κι αλλά. Από τις 4 εικόνες σαν χθες θυμάμαι τις 3. Και μεταφέρομαι στην εποχή, στον χρόνο και στον τόπο. Στην αρχή νιώθω υπέροχα αλλά στο τέλος ταράζομαι που μπορώ να μεταφερθώ συναισθηματικά εκεί. Η γιαγιά μου κι γω μεγαλώσαμε παρέα. Πήρε η μια απ´ την άλλη ζωή. Με μεγάλωσε και την μεγάλωσα. Κερδίσαμε παρέα. Και πήραμε και μια υπόσχεση. Εγώ να την θυμάμαι πάντα κι αυτή να μη φύγει ποτέ. Τον κρατήσαμε τον λόγο μας. Εγώ την σκέφτομαι κάθε μέρα κι αυτή είναι πάντα εδώ. Της μιλάω φωναχτά μου απαντάει σιγανά. Πηνελόπη στο τετράγωνο», έγραψε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Πλάκα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα