Ποια διάσημη τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας – Θα γίνει μαμά σε λίγους μήνες
Η τραγουδίστρια Ανδρομάχη σε παιδική φωτογραφία
Credit: Andromachi Dimitropoulou/Instagram

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα διάσημη τραγουδίστρια ενώ σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά. Είναι ζευγάρι με επίσης γνωστό τραγουδιστή και η σχέση τους έγινε γνωστή πολύ πρόσφατα.

Αν και η μουσική υπήρχε πάντα στην ζωή της, οι “πόρτες” γι’ αυτήν άνοιξαν μετά τη συμμετοχή της στο “The Voice”. Έχει συνεργαστεί με πολύ γνωστά ονόματα όπως ο Νίκος Βέρτης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Ο λόγος για την Ανδρομάχη που διανύει την πιο ξεχωριστή περίοδο της ζωής της. Είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη και σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife και της Κορύνας Μαντάγαρη, η τραγουδίστρια διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Οι δυο τους σκοπεύουν να παντρευτούν σύντομα με πολιτικό γάμο.

Την συγκεκριμένη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία είχε αναρτήσει η ίδια μαζί με άλλες στο παρελθόν, στον λογαριασμό της στο Instagram.

Γιώργος Λιβάνης και Ανδρομάχη γιόρτασαν την κυκλοφορία του νέους τους τραγουδιού ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα video clip το οποίο περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτά τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα