Ποια διάσημη τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας με το μπουζούκι;
Έλενα Παπαρίζου
Credit: Helena Paparizou/Instagram

Το χαμογελαστό και μελαχρινό κοριτσάκι της φωτογραφίας με το μπουζούκι στα χέρια μεγάλωσε και σήμερα είναι διάσημη τραγουδίστρια με fans εντός και εκτός συνόρων.

Μεγαλώνοντας τα χαρακτηριστικά της έχουν μείνει ίδια με αποτέλεσμα η σημερινή της εικόνα να θυμίζει πολύ την μικρούλα με το πλατύ χαμόγελο στην φωτογραφία.

Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Όπως σωστά μαντέψατε, ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία είχε αναρτήσει η ίδια στο παρελθόν στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Έλενα Παπαρίζου γεννήθηκε στη Σουηδία από Έλληνες γονείς μετανάστες. Όταν ήταν 7 ετών, άρχισε να μαθαίνει πιάνο, μπαλέτο και παραδοσιακούς χορούς. Οι πρώτες μουσικές εμπειρίες της ήταν με την ελληνική μουσική, στο ελληνικό της σχολείο. Σε ηλικά 13 ετών, άρχισε να προετοιμάζεται για να ασχοληθεί με το τραγούδι. Δημιούργησε την πρώτη της μπάντα με το όνομα «Soul Funkomatic» μαζί με άλλα τρία παιδιά από τη Λατινική Αμερική. Το συγκρότημα έπαιζε μόνο χιπ χοπ και μάζευε χρήματα για την ηχογράφηση τραγουδιών.

Δύο χρόνια αργότερα, όταν η Έλενα ήταν 16, η μπάντα διαλύθηκε και η Παπαρίζου δέχτηκε διάφορες προτάσεις, αλλά η μητέρα της ισχυριζόταν πως ήταν πολύ μικρή για να φύγει από το σπίτι.

Σε ηλικία 17 ετών σχημάτισε μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη το συγκρότημα Antique. Το πρώτο σινγκλ του συγκροτήματος με τίτλο «Όπα Όπα» έγινε πλατινένιο και έγινε μεγάλη επιτυχία σε όλη τη Σκανδιναβία. Στο διαγωνισμό της Eurovision του 2001, οι Antique κατέκτησαν την τρίτη θέση με το τραγούδι «I Would Die for You».

Αν και το συγκρότημα σημείωσε μεγάλη επιτυχία, οι Antique διαλύθηκαν το 2003 και αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα χωρίς να αποκλείσουν την πιθανότητα να επανενωθούν στο μέλλον.

Το 2005 εκπροσώπησε ξανά την Ελλάδα στη Eurovision και κατάφερε να νικήσει με το τραγούδι «My Number One», την πρώτη και μοναδική νίκη της χώρας μέχρι σήμερα στο διαγωνισμό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα