Ποια διάσημη ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;
H ηθοποιός Άννα Μενενάκου παιδί
Credit: anna_menenakou_official/instagram

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα διάσημη ηθοποιός και μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της ήταν ο πρωταγωνιστικός ρόλος που είχε στους τελευταίους δύο κύκλους του «Έτερος Εγώ».

Μήπως την αναγνωρίζετε;

Πρόκειται για την Άννα Μενενάκου. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία είχε αναρτήσει η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram πριν μερικά χρόνια.

Η ηθοποιός γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου του 1985 και σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε το 2007 που συμμετείχε στη σειρά “Singles” και «Μαρία η Άσχημη». Στη συνέχεια πήρε μέρος σε πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές.

Από το 2018 είναι σε σχέση με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια και σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: « Ο Σωτήρης ήρθε στη ζωή μου επειδή τον έκανα παραγγελία-αυτή είναι η αλήθεια. Έκανα το κλασικό: να σκεφτώ ακριβώς πώς θέλω να είναι -ήταν μια δική μου ανάγκη. Μάλιστα, του είπα «ήρθες με παραγγελία στη ζωή μου, δεν ήρθες τυχαία…». Ήταν ακριβώς όπως τον είχα παραγγείλει. Ο Σωτήρης είναι τα πάντα για μένα. Τα πάντα!»Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα