Υπάρχει λόγος που η αντηλιακή με χρώμα γίνεται τώρα το απόλυτο top of the mind

Τώρα με την καθημερινή εφαρμογή της προστατευτικής μάσκας, που το μεικαπ δεν απλώνεται σ’ όλο το πρόσωπο, αλλά μόνο τοπικά για την αντιμετώπιση όποιων ατελειών, η αντηλιακή με χρώμα όχι απλά κερδίζει έδαφος και τραβάει την προσοχή ακόμη και των πιο απαιτητικών της ομορφιάς, αλλά φαίνεται να γίνεται το απόλυτο top of the mind. Έτσι λοιπόν στην αναζήτηση μιας σούπερ ανάλαφρης βάσης με μια αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας μαζί, μία αντηλιακή με χρώμα είναι ιδανική! Επιλέγοντας ανάμεσα σε διάφορους τύπους της (σε υγρή, ή κόμπακτ μορφή) κι ανάλογα πάντα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας (για ανάλαφρη, μεσαία ή και πλήρη κάλυψη), η αντηλιακή με χρώμα καταγράφει πια ρεκόρ πωλήσεων και θεωρείται απόλυτα λογικό.

Ένα πράγμα μόνο που πρέπει να τσεκάρει κανείς στις αντηλιακές με χρώμα είναι η απόχρωση. Μπορεί να δίνει την αίσθηση ενός ανάλαφρου μεικαπ ή μιας αγαπημένης BB κρέμας, αλλά δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να επιλεχθεί ανάμεσα σε διάφορες αποχρώσεις, καθώς διατίθενται συνήθως μόνο μία που είναι κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες και προσαρμόζεται ανάλογα.

Στο μεταξύ, αν έχετε πολύ σκουρόχρωμη επιδερμίδα και δεν μπορεί να σας καλύψει απόλυτα η σύσταση μιας αντηλιακής με χρώμα, προτείνουμε να αναμείξετε μια μικρή ποσότητά της με το μεικαπ σας. Έτσι θα κάνετε το μεικαπ πιο ανάλαφρο και παράλληλα, προσφέρετε στην επιδερμίδα σας έξτρα προστασία μια σωστή (αλλά όχι βαριά) κάλυψη, κάποια διόρθωση των μικροατελειών και οπωσδήποτε έξτρα φωτεινότητα.

Στην εποχή του Covid αυτό που έχει ανάγκη κάθε επιδερμίδα, λόγω και της χρήσης της προστατευτικής μάσκας είναι η πιο ανάλαφρη βάση και ουσιαστικά η αέρινη αίσθηση που αναδεικνύει το πιο φρέσκο πρόσωπο.