Βρήκαμε το μυστικό της τέλειας επιδερμίδας της Τόνιας Σωτηροπούλου

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η Τόνια, ως ηθοποιός, έχει ένα καθημερινό πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις, ραντεβού και συναντήσεις. Χρειάζεται προϊόντα ομορφιάς που τη βοηθούν να κερδίζει χρόνο αλλά και τα οποία δίνουν στην επιδερμίδα της όλα όσα χρειάζεται. Το Ultimune Power Ιnfusing Concentrate σε συνδυασμό με τη νέα σειρά Bio – Performance Lift Dynamic Collection της Shiseido αποτελούν τους καθημερινούς της συμμάχους, τα οποία ανακάλυψε αφού έκανε το τεστ στο www.defendyourbeauty.gr.

Το Ultimune Power Infusing Concentrate εξειδικεύεται στο να ενισχύει τις φυσικές δυνάμεις άμυνας του δέρματος. Καθώς τα χρόνια περνούν, το δέρμα αντιμετωπίζει όλο και περισσότερες «επιθέσεις» και συγχρόνως τα καταπραϋντικά ένζυμα που παράγουν τα κύτταρα ελαττώνονται, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται η άμυνα της επιδερμίδας. Έτσι το δέρμα δεν μπορεί πια να υπερασπιστεί τον εαυτό του και γίνεται περισσότερο ευάλωτο. Σκοπός της Shiseido είναι να ενδυναμώσει τα καταπραϋντικά αυτά ένζυμα που ενισχύουν με τη σειρά τους την άμυνα της επιδερμίδας.H_καθημερινή_ ρουτίνα_της_ Τονιας_Σωτηροπουλου_ξεκινά_με_ το_Ultimune_της_Shiseido

Με αυτό τον τρόπο το Ultimune θα γίνει ο φύλακας της επιδερμίδας σας. Γιατί είναι το πρώτο προϊόν που ενεργοποιεί τους εσωτερικούς μηχανισμούς άμυνας του δέρματός σας , συμβάλλοντας στην καταπολέμηση εξωτερικών και εσωτερικών επιθέσεων πιο αποτελεσματικά , με σκοπό να αυτοπροστατεύεται και τελικά να ξαναγεννιέται.

Διαβάστε επίσης:

#doublewearchallenge: Η beauty editor περνάει από τεστ και ανακαλύπτει το τέλειο foundation

Not a need, a pleasure. Not a mask, an art: Πέντε λόγοι για μην νιώθετε τύψεις αν βάφεστε καθημερινά

Fifty Shades of Grey: Βρήκαμε τις πιο ωραίες γκρι αποχρώσεις σε βερνίκια για τα νύχια σας

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram