Not a need, a pleasure. Not a mask, an art: Πέντε λόγοι για μην νιώθετε τύψεις αν βάφεστε καθημερινά

Η αγάπη των γυναικών για το μακιγιάζ γίνεται ακόμα μεγαλύτερη κάθε χρόνο, χωρίς καμία υπερβολή. Στην εφηβεία, οι κοπέλες ξεκινούν να φορούν makeup και όσο τα χρόνια περνούν εξελίσσουν την τεχνική τους ενώ βρίσκουν ακριβώς αυτά που τους ταιριάζουν μέσα από τον πειραματισμό με τα χρώματα και τις υφές. Πολλοί βέβαια προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα πως το μακιγιάζ υπάρχει για να καλύπτει ατέλειες και ανασφάλειες. Επειδή εμείς πιστεύουμε ότι το μακιγιάζ πρέπει να χρησιμοποιείται για να μας κάνει να νιώθουμε ακόμα πιο όμορφες, συγκεντρώσαμε πέντε λόγους για τους οποίους δεν θα πρέπει ποτέ να πέσετε στην παγίδα του «αν αγαπάτε το μακιγιάζ, είστε γεμάτες ανασφάλειες».

  1. Το μακιγιάζ αναδεικνύει, δεν καλύπτει
Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε κάποιον με ένα super κολακευτικό outfit και να σκεφτείτε «Ουαου, θα πρέπει να είναι πολύ ανασφαλής για να έχει περάσει τόσο χρόνο να διαλέξει αυτά τα ρούχα και να ντυθεί»; Δεν νομίζουμε. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί το μακιγιάζ – υπάρχει για να τονίζει τα καλά χαρακτηριστικά και όχι για να κρύβει τα ψεγάδια. Οκ, εννοείται πως είναι τέλειο που καλύπτει τυχόν σπυράκια, αλλά το μακιγιάζ δεν είναι σε καμία περίπτωση μία μάσκα.
  1. Το μακιγιάζ είναι τέχνη
Χρησιμοποιώντας το makeup μπορείτε να μεταμορφωθείτε σε όποιον θέλετε, από την Marilyn Monroe, μέχρι την Audrey Hepburn. Φυσικά και δεν είναι απλά ένας τρόπος να αλλάξετε την εμφάνισή σας, αλλά «παίζοντας» με τα χρώματα και τις τεχνικές, μπορείτε να πειραματιστείτε καθημερινά, ανάλογα με τη διάθεσή σας και να δημιουργήσετε κάτι εντελώς διαφορετικό.
  1. Αυξάνει την αυτοπεποίθηση
Ένα έντονο κραγιόν δεν θα αλλάξει το σχήμα ή τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, αλλά σίγουρα θα καταφέρει να αλλάξει τη διάθεσή σας προς το καλύτερο. Δεν καλύπτει τίποτα απολύτως, ενώ φωτίζει το πρόσωπό σας, αυξάνοντας αυτόματα την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας. Plus, όλοι θα σας ρωτάνε τι κραγιόν φοράτε. Win win situation.mark
  1. Είναι stylish
Δοκιμάστε να φορέσετε ένα υπέροχο, glamorous σύνολο και να μην βάλετε ίχνος μακιγιάζ. Δεν δείχνει ολοκληρωμένο, σωστά; Εννοείται πρέπει να αισθάνεστε όμορφες με ή χωρίς makeup, αλλά μερικές φορές μία γραμμή eyeliner και λίγο κραγιόν τελειοποιούν ένα outfit, ακριβώς όπως κάνουν τα αξεσουάρ.
  1. Είναι fun
Υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος λόγος που όταν ήσασταν παιδιά θέλατε συνέχεια να παίζετε με τα καλλυντικά της μαμάς σας. Συμβαίνει το ίδιο μέχρι σήμερα, ακριβώς επειδή είναι άκρως διασκεδαστικό. Κάποιες μέρες μπορεί να βαριέστε αφόρητα και να θέλετε να πειραματιστείτε με το look σας. Ποιος είπε πως το να περνάμε καλά ισούται με την ανασφάλεια; avon mark Τώρα λοιπόν που βγήκαν από τη μέση οι haters και τα λανθασμένα τους επιχειρήματα, ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε την απόλυτη σειρά για πειραματιστείτε. Η νέα συλλογή της Avon ονομάζεται Mark. και διαθέτει προϊόντα για τα χείλη, τα μάτια, το πρόσωπο και τα νύχια, όλα με καινοτόμες υφές και χρώματα υψηλής χρωστικής έντασης, τα οποία θα σας επιτρέψουν να γιορτάσετε την ατομικότητά σας μέσα από μακιγιάζ. Θέλετε λίγη έμπνευση; Το blog της Avon είναι εδώ για να σας δώσει όσες ιδέες χρειάζεστε!  ]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα