Τώρα μπορείτε να κάνετε contouring με τα μαλλιά σας

Η μανία με το contouring ξεκίνησε από την οικογένεια Kardashian και πήρε επικές διαστάσεις. Νέα προϊόντα κυκλοφόρησαν για αυτόν ακριβώς το λόγο, tutorials και νέα trends. Ένα από αυτά τα trends λοιπόν είναι και το Contouring με τη βοήθεια των μαλλιών. Πολύ καλά διαβάσατε, το χρώμα των μαλλιών σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να αλλάξει ή να συμπληρώσει το σχήμα του προσώπου σας. Ποιος το σκέφτηκε; Ο Marc Trinder, Art Team Director στα κομμωτήρια Charles Worthington στο Λονδίνο. Δείτε την τεχνική του…

Σύμφωνα με το διάγραμμα (το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει μεταφρασμένο στα Ελληνικά) και τον κύριο Trinder, ο κομμωτής μπορεί να χρησιμοποιήσει babylights, ανταύγειες και πολύ πολύ λεπτές βαμμένες τούφες ώστε να φωτίσει μέρη του προσώπου και να καμουφλάρει άλλα. Όπως είδατε παραπάνω, οι celebrities Που τον ενέπνευσαν είναι οι Sarah Jessica Parker, η Drew Barrymore και άλλες αλλά ας πάρουμε σαν παράδειγμα μια από όλες, την Drew Barrymore που έχει στρογγυλό πρόσωπο και έχει μεγαλύτερη ανάγκη για contouring ενδεχομένως.

drew barrymore mallia ombre color contouring antavgeies nylon magazine nude makigiaz

Στη δική της περίπτωση, οι ανοιχτότεροι τόνοι εφαρμόζονται στη γραμμή των μαλλιών, από αυτί σε αυτί ώστε να δοθεί μήκος στο πρόσωπο. Οι πιο σκούροι μπαίνουν πίσω από τα αυτιά και στο χαμηλότερο μέρος της τρίχας ώστε να δημιουργηθεί βάθος και να αλλάξει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του προσώπου. Που πρέπει να πάτε για να κάνετε color contouring; Στο Λονδίνο! Η ιδέα ανήκει –όπως σας είπαμε- στον Marc Trinder και στα κομμωτήρια Charles Worthington. Εκεί θα κάνετε ένα συμβουλευτικό ραντεβού όπου θα δημιουργηθεί ένα αυστηρά προσωπικό σας «πλάνο δράσης» και θα φύγετε όχι μόνο με τέλεια μαλλιά αλλά και με ανανεωμένο πρόσωπο. Stay tuned ωστόσο γιατί πρόκειται να επιστρατεύσουμε το Νικόλα Βιλλιώτη για να μας αναλύσει περισσότερο τη νέα τρέλα στη βαφή….

Δείτε ακόμα:

Ανταύγειες για καστανές: ο απόλυτος οδηγός από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Αντίο ομπρέ, hello babylights! Η νέα τεχνική βαφής που εμείς ξέραμε πολύ καιρό

It’s true! Ένα τρικ με τη βαφή μαλλιών μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο αδύνατη

Μας ρωτήσατε: Τι είναι το balayage (μπαλαγιάζ) και γιατί είναι τόσο καλό;

 Νικόλας Βιλλιώτης και η Garnier απαντούν σε όλες σας τις ερωτήσεις

Ανταύγειες για καστανές: ο απόλυτος οδηγός από τον Νικόλα Βιλλιώτη

5 Πράγματα που έμαθα κάνοντας πολλή παρέα με το Νικόλα Βιλλιώτη

Αποκλειστικό: Τα μαλλιά της Demy on stage και στο κόκκινο χαλί από το Νικόλα Βιλλιώτη

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα