Το ξεκίνημα της νέας σεζόν γίνεται πιο γλυκό, ντύνεται στο χρώμα του ροζ και έχει πλέον όνομα: Miss Kay!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μόνο στα καταστήματα Hondos Center, μπορείτε να κάνετε δικά σας τα 10 διαφορετικά αρώματα της Miss Kay. Μία συλλογή που αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το άρωμα και μας παρασύρει σε ένα μοναδικό ταξίδι γεμάτο χρώματα και fun διάθεση!

Εμπνευσμένα από την «πολύχρωμη» και ζωηρή προσωπικότητα των πιο trendy κοριτσιών, τα αρώματα της Miss Kay απευθύνονται στις beauty lovers που θέλουν να περνούν καλά, να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή και να τη συνδυάζουν με το κατάλληλο άρωμα που θα δημιουργήσει τις πιο ανεξίτηλες αναμνήσεις.

Η μεγάλη γκάμα από travel-size αρώματα στις πιο χαριτωμένες συσκευασίες των 25ml καλύπτουν τη διάθεσή σου ανά πάσα στιγμή. Για πρώτη φορά δεν χρειάζεται να δίνετε σημασία σε «τεχνικές» λεπτομέρειες όπως οι κορυφαίες, μεσαίες και βασικές νότες αλλά, απλώς, να εστιάσετε στην καθαρή και ατόφια μυρωδιά του κάθε αρώματος Miss Kay.

Σε ιδανικό μέγεθος, αυτά τα μπουκαλάκια είναι το μαγικό συστατικό για κάθε κορίτσι που κινείται, αλλάζει, δοκιμάζει. Διαλέξτε το άρωμα που σας εκφράζει και ταιριάξτε το με τη διάθεσή σας. Με το outfit σας. Με ό,τι νιώθετε κάθε στιγμή.

Η Miss Kay είναι ένα διεθνές φαινόμενο της αρωματοποιίας που κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο που επιλέγουμε το άρωμά μας. Προσφέροντας μία σειρά από 10 διαφορετικές fun και unique αρωματικές επιλογές, ανατρέπει τη λογική του «signature scent» και σας προκαλεί να δημιουργήσετε τη δική σας «γκαρνταρόμπα» αρωμάτων.

Κάθε άρωμα της Miss Kay έχει το δικό του moodboard, αντιπροσωπεύει μια διαφορετική διάθεση και αποτελεί ένα κολλάζ από χρώματα, εικόνες και υφές που αποδίδουν όπως ακριβώς πρέπει τον μοναδικό χαρακτήρα κάθε αρώματος. Μέσα από μια πολύχρωμη παλέτα από διαφορετικά αρώματα που καλύπτουν κάθε διάθεση και κάθε πτυχή της προσωπικότητάς σας, μπορείτε να πειραματιστείτε, να δοκιμάσετε, να κάνετε το πιο fun mix and match.