Το βάψιμο των μαλλιών του David Beckham εμπνέει τους γιους του

photo by instagram/davidbeckham

Φαίνεται πως το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, καθώς οι δύο γιοί του David Beckham, Romeo, 18, και Cruz, 16, αποφάσισαν να αλλάξουν λίγο το χτένισμά τους, αντλώντας έμπνευση από το look του πατέρα τους στα ’90s. Ο Romeo έκανε πλατινέ ξανθά τα μαλλιά του, ενώ ο Cruz ροζ. Ο David δεν άργησε να ακολουθήσει, προκειμένου να ταιριάζει με τους γιούς του και έβαψε τα μαλλιά του ξανθά. 

Η δημοσίευση του David στο instagram έλεγε μεταξύ άλλων: “Μερικές φορές χρειάζεται να θυμίζεις στα αγόρια ποιος το έκανε πρώτος στα ’90s”. Και λίγο μετά συμπλήρωσε: “Μην ανησυχείτε αγόρια! Θα έχει φύγει σε λίγες εβδομάδες”.

Ακόμα και η Victoria Beckham έκανε το δικό της σχόλιο, λέγοντας ότι αυτή τη φορά το χτένισμα του David είναι ακόμα καλύτερο από την πρώτη φορά. Ο Brooklyn, ο 22χρονος γιος του Beckham, έδωσε και εκείνος την έγκρισή του στα look των αδερφών του, μοιράζοντας φιλοφρονήσεις για το πόσο ωραία είναι. 

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο David έχει πειράξει τον Romeo για το χτένισμά του, υπενθυμίζοντάς του ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Όταν ο Romeo έβαψε πρώτη φορά τα μαλλιά του ξανθά το Μάιο, ο David σχολίασε στη δημοσίευσή του “Ωραία μαλλιά! Αναρωτιέμαι από που πήρες την ιδέα!”.