Το TikTok έχει τον πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για άψογη αποτρίχωση

Σίγουρα θα έχετε καταλάβει ότι το TikTok έχει κάτι να προτείνει για κάθε βήμα της ρουτίνας περιποίησής σας. Μέχρι τώρα είχαμε δει ότι οι influencers ομορφιάς της εφαρμογής αυτής έδιναν συμβουλές κυρίως για το μακιγιάζ και τα μαλλιά, έχουν μπει όμως δυναμικά και στο χώρο του skincare. Εντοπίσαμε λοιπόν ένα hack, που κάνει την αποτρίχωση με ξυράφι στα πόδια απλά ονειρεμένο!

@lalalalauren00Who freaking knew? Cause I didn’t🤯 thank you girl on tiktok—I am forever changed! ##fy ##fyp ##foryou ##shavingtips ##shavinghack♬ original sound – Lauren Henderson

Η Lauren Henderson, μοιράστηκε την τεχνική που κάνει ήδη θραύση: όταν ξυρίζετε τα πόδια σας, αντί να σηκώνετε το ξυραφάκι από την επιδερμίδα σας και να το μετακινείτε στο επόμενο σημείο, κάτι που συχνά δημιουργεί σημάδια ή κοψίματα, μετακινείστε το πάνω κάτω χωρίς να απομακρύνεται από το πόδι σας. Ακούγεται παράξενο, αλλά λειτουργεί. Ουσιαστικά, μην διακόψετε την επαφή του ξυραφιού με την επιδερμίδα σας κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος και θα έχετε ένα απαλό και λείο αποτέλεσμα. Επίσης, κάνει πολύ πιο εύκολη την προσέγγιση των δύσκολων σημείων, όπως γύρω από τους αστραγάλους ή τα γόνατα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν επιλέξετε να δοκιμάσετε αυτό το hack, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε έναν αφρό ξυρίσματος και ένα καινούργιο ξυραφάκι.