Το «Μάτι της Τίγρης» είναι η τάση στα μαλλιά που κάνει θραύση στο εξωτερικό!

Τι σχέση μπορεί να ο ημιπολύτιμος λίθος Tiger Eye με τα μαλλιά μας; Αν δεν έχετε ξανακούσει για αυτόν να σας πούμε πως πρόκειται για έναν λίθο που έχει μια μεταβαλλόμενη καφέ-πορτοκαλί απόχρωση με «καραμελένια» λάμψη αναλόγως την οπτική γωνία που το κοιτάει κανείς, θυμίζοντας έντονα τα μάτια μίας τίγρης.

Ο συγκεκριμένος λίθος αποτέλεσε έμπνευση για τους hair colorists του εξωτερικού, οι οποίοι χαρίζουν αυτή την απόχρωση στα μαλλιά ολοένα και περισσότερων σταρ ανά τον κόσμο. Τελευταία fan της νέας τάσης είναι η πανέμορφη Gigi Hadid, η οποία αποχωρίστηκε το χρυσαφένιο ξανθό της για χάρη της πιο σκούρας καστανής απόχρωσης με καραμελέ highlights.

Η τεχνική για να πετύχετε και εσείς το trend «Tiger Eye» μοιάζει πολύ με αυτή του balayage, δηλαδή τα μαλλιά ανοίγουν σταδιακά προς τις άκρες και τα χρώματα δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Σύμφωνα με τον hairstylist Corey Tuttle πάντως, η πέτρα αυτή «Θεωρείται από τα αρχαία χρόνια πως έχει θεραπευτικές ιδιότητες και το απίστευτο χρώμα του τείνει να εμπνέει όσους θέλουν να ξεκινήσουν το επόμενο ταξίδι τους με το θάρρος, δύναμη και θέληση». Αν λοιπόν αναζητάτε μία νέα αρχή εν όψει της χειμερινής σεζόν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο.

Διαβάστε επίσης:

Ορίστε πώς θα μεγαλώσετε τα χείλη σας, χωρίς να κάνετε αισθητική επέμβαση!

Κι όμως! Η Sarah Jessica Parker φοράει μολύβι φρυδιών στα χείλη της

Είναι το Breakfast at Tiffany’s η αγαπημένη σας ταινία; Τότε πρέπει να αποκτήσετε τη νέα συλλογή της OPI!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram