Είναι το Breakfast at Tiffany’s η αγαπημένη σας ταινία; Τότε πρέπει να αποκτήσετε τη νέα συλλογή της OPI!

«Πιστεύω ότι ευτυχισμένα κορίτσια, είναι τα πιο όμορφα κορίτσια» , είχε δηλώσει η Audrey Hepburn και εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί της. Και πώς γίνονται ευτυχισμένα τα κορίτσια; Μία νέα υπέροχη συλλογή με βερνίκια σίγουρα θα μπορούσε να συμβάλει σε αυτό! Εν όψει των Χριστουγέννων, η O.P.I εμπνέεται από την κλασική ομορφιά και την παιχνιδιάρικη διάθεση της αξέχαστης Χολιγουντιανής σταρ, Audrey Hepburn  στην αγαπημένη ταινία όλων Breakfast at Tiffany’s. opi-breakfast-at-tiffanys-collection Προσθέστε λάμψη και ανεμπόδιστη χάρη σε κάθε γιορτινή σας εμφάνιση με τις έξι νέες αποχρώσεις  O.P.I Breakfast at Tiffany’s Infinite Shine! Το Infinite Shine είναι ένα σύστημα βερνικιών σε 3 στάδια:

  • Αρχικά, εφαρμόστε την βάση του Infinite Shine Primer (Βήμα 1) για προστασία του φυσικού νυχιού αλλά και για την καλύτερη συγκόλληση και διάρκεια του χρώματος.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα από τα χρώματα (Βήμα 2) και εφαρμόστε δύο λεπτές στρώσεις. Οι αποχρώσεις έχουν πλούσια υφή και σύνθεση με έντονα χρωστικά για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
  • Ολοκληρώστε, με το Infinite Shine Gloss (Βήμα 3), που περιέχει πολυμερή στοιχεία του gel χωρίς να χρησιμοποιήσετε ειδική λάμπα.
Διαβάστε επίσης: Με αυτά τα πινέλα το contouring θα γίνει «παιχνιδάκι» Αυτή η τάση στο μανικιούρ θα σας κάνει να αγαπήσετε ξανά το nail art! Δεν θα πιστεύετε πόσο εντυπωσιακή είναι η κοτσίδα της Rachel McAdams από την πίσω πλευρά! Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα