Το InStyle βρέθηκε με τα Sephora στο Παρίσι για αποκλειστική συνέντευξη με την Huda Kattan.

Mε αφορµή την παρουσίαση όλων των νέων beauty θησαυρών που θα φτάσουν στην Ελλάδα την ερχόµενη άνοιξη, τα Sephora πραγµατοποίησαν µια press day στην «πόλη του φωτός», από την οποία φυσικά δεν θα µπορούσε να λείπει το InStyle Greece. Στους πρωταγωνιστές της ηµέρας ήταν και η beauty mogul Huda Kattan, που µας µίλησε αποκλειστικά για τα αγαπηµένα της Huda Beauty και την πραγµατική οµορφιά.

Ποιο προϊόν από τα Huda Beauty είναι το all time favorite σου;

Είναι τόσο δύσκολο να επιλέξω! Οι παλέτες σκιών γίνονται sold out ταυτόχρονα σχεδόν µε το λανσάρισµά τους κι αυτό είναι απίστευτο συναίσθηµα. Μας πήρε πολύ καιρό να δηµιουργήσουµε τη New Nude Palette γιατί ξεπεράσαµε τα όρια από κάθε άποψη: από την επιλογή των αποχρώσεων µέχρι την περίπλοκη σύνθεσή τους και την επιλογή των ονοµάτων τους. Το ίδιο ισχύει και για τη νέα Mercury Retrograde, µια παλέτα εξίσου υπέροχη, που αποτέλεσε και την έµπνευση για τη δηµιουργία του πρώτου µας pop up καταστήµατος στο Λονδίνο. 

Ποια είναι η συµβουλή οµορφιάς που σου άλλαξε τη ζωή;

Το ότι η τιµή ενός προϊόντος δεν µαρτυρά την αποτελεσµατικότητά του. Πιστεύω πολύ στα DIYs και γι’ αυτό µοιράζοµαι συχνά τέτοιες λύσεις στο blog µας. Παρ’ όλα αυτά, για µένα οµορφιά είναι η δύναµη και η αυτοπεποίθηση. Όλοι έχουµε γεννηθεί µε αυτή και, όταν την ανακαλύψουµε µέσα µας, τότε µπορούµε να την αισθανθούµε και να την εκπέµψουµε. 

Πώς µπορεί µια γυναίκα να χρησιµοποιήσει το makeup για να «χτίσει» την αυτοπεποίθησή της και όχι να κρύψει τις ανασφάλειές της;

Με το να πιστέψει στον εαυτό της και να έχει γύρω της ανθρώπους που πιστεύουν σε εκείνη. Όταν οι γύρω σας σας στηρίζουν, µπορείτε να καταφέρετε τα πάντα! Θα έλεγα, επίσης, να µη φοβάστε. Είναι OK το να παίρνετε το ρίσκο και να αποτυγχάνετε. Κάθε βήµα είναι ένα µάθηµα. Στο τέλος θα βρεθείτε εκεί που θέλετε να είστε!

Τα προϊόντα HUDA BEAUTY µπορείτε να τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήµατα Sephora, στο www.sephora.gr και στο Mobile App.

Instagram: sephora_greece

Website: sephora.gr